Trending:


Kemer’de son 30 yılın yavrulu caretta caretta rekoru bekleniyor

Nesli tükenme tehlikesi altında olan caretta carettaların en önemli yuvalama alanlarından Kemer ilçesi Ulupınar Mahallesi Çıralı sahilinde ilk caretta caretta yuva açılışı etkinliği düzenlendi. 2018'de 151 yuva ile rekor kırılan sahilde açılacak 6 yuvada yavru çıkışı tespit edilirse 30 yılın yavrulu yuva rekoru kırılacak.


Meteoroloji'den son dakika yağmur uyarısı! Kavurucu sıcaklara kısa mola: İstanbul, Ankara, İzmir

Meteoroloji son dakika hava durumu... Yağmur yağacak iller belli oldu. Meteoroloji duyurdu. Kavurucu sıcaklara yurtta kısa bir ara verildi. Yağmur yağdı, yurda serinlik çöktü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 14 ile sarı kodlu uyarı verdi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul için saat verdi. Ayrıca Şen, önümüzdeki haftaya doğru sıcaklıkların tekrardan yükseleceğine ve orman yangınlarına dikkat edilmesi gerektiğini aktardı....


Uzmanı, yılan ve akrep sokmasında yapılması gerekenleri anlattı

Tunceli Devlet Hastanesi acil hekimi Dr. Celal Oktay Karataş, yılan ve akrep sokmasında yapılması ve yapılmaması gerekenler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yılan ve akrep zehrinin etkilerinin türlerine, etkilenen bölgenin konumu ve kişinin metabolik yapısına göre değişiklik gösterdiğini belirten Dr. Karataş, panik yapmamayı, etkilenen bölgenin temizlenmesini ve bandaj uygulamasının doğru şekilde yapılmasını önerdi. Ayrıca, zehirlenen bölgenin emilmesi veya kesilmesinin sakıncalarına dikkat çekti ve 112 ile iletişime geçilerek en yakın sağlık kuruluşuna başvurulması gerektiğini vurguladı.


Patlayan tüp evi ve samanlığı kül etti

Çorum'un Alaca ilçesinde bir evde tüp patlaması sonucu çıkan yangında ev ve samanlık kullanılamaz hale geldi.


İstanbullular yağmura hazırlıksız yakalandı

İstanbul’da Anadolu Yakası’nın bazı ilçelerinde yağmur ara ara etkisini gösteriyor. Yağmura hazırlıksız yakalanan kimi vatandaşlar ıslandı, kimisi de köprü altlarında ya da iş yerlerinin önündeki tentelerde bekleyerek ıslanmaktan kaçındı.


İstanbul dahil birçok ilden görüldü! Gökyüzünden süzülen parlak ışık kümesi heyecan uyandırdı

Bazı illerde akşam saatlerinde gökyüzünde görülen parlak ışık kümesi kameralara yansıdı.


Hayvanları beslediği için darbedilen akademisyen yaşadığı dehşeti anlattı! "Ne güzel köpek gibi...

İstanbul'un Maltepe ilçesinde sokak hayvanlarını beslediği için sopayla darbedilen akademisyen Belma Uzun yaşadığı dehşeti anlattı. Dayak yemesinden bazı kadınların zevk duyduğunu ve bunu 'Ne güzel köpek gibi inliyor' diyerek dile getirdiklerini belirten Uzun, "Ben bunu kabul etmiyorum" dedi. https://haberglobal.com.tr/gundem/hayvanlari-besledigi-icin-darbedilen-akademisyen-yasadigi-dehseti-anlatti-ne-guzel-kopek-gibi-inliyor-358639


Ani'den 22 yıl önce çıkarılan "yılan başlı" bilezikler müzede yerini aldı

Kars Arkeoloji ve Etnografya Müzesi Müdür Vekili Hakim Aslan: Ani'den 22 yıl önce çıkarılan "yılan başlı" bilezikler müzede yerini aldı


MasterChef'te kural ihlali! Mehmet, Danilo ve Somer Şef rest çekti: 'Tabağını değerlendirmeye alamayacağız!'

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef’te talihsiz bir olay yaşandı. Şefler düello için Barış, Muratcan ve Emre’yi stüdyoya davet etti. Barış, "Üçlü düellodan birimizin çıkması gerekiyor. Elimden gelen her şeyi yapacağım ve ben çıkacağım" diyerek rakiplerine meydan okudu. Fakat yaptığı bir hata MasterChef hayalinin sona ermesine neden oldu. Somer Şef “Bu arkadaşımızın tabağını değerlendirmeye...


İtalya'da korkulu bekleyiş! Tüm uçuşlar askıya alındı

İtalya’daki Etna ve Stromboli Yanardağı’nda meydana gelen patlamaların ardından lav ve kül püskürtmeleri nedeniyle Sicilya Adası’nda alarm seviyesi yükseltildi, Catania-Fontanarossa Havaalanı’nda uçuşlar çift yönlü olarak askıya alındı.


Dünya Değişim Günü 7 Temmuz’da kutlanıyor

Uluslararası Değişim Federasyonu (ULUDEF) tarafından her sene 7.7 tarihinde kutlanan “Dünya Değişim Günü”, 7 Temmuz Pazar günü yurt içi ve yurt dışı 100’ün üzerinde şehirde kutlanacak.


Kirazlı Mahallesi yeni yeşil alana kavuşuyor

Kirazlı Mahallesi yeni yeşil alana kavuşuyor KUŞADASI (Aydın), (DHA) - AYDIN'ın Kuşadası ilçesi belediyesi, ilçe genelinde eşil alan miktarını artırmak amacıyla Kirazlı Mahallesi’nde peyzaj çalışmasına başladı. Kısa süre içerisinde tamamlanacağı belirtilen çalışmaların ardından Kirazlı'nın içerisinde çeşitli etkinlik ve organizasyonların da düzenle...


Ankara'da meteor geceyi aydınlattı

Ankara ve Türkiye'nin bazı illerinde görülen meteor geceyi aydınlattı. Ankara'da saat 22.20 sıralarında bir meteor arkasında ışık huzmesi bırakarak geceyi aydınlattı. Düşen meteor Türkiye'nin farklı şehirlerinden görülürken Ankara'da ise o anlar bazı vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Türkiye Uzay Ajansı da konu ile ilgili paylaşım yaparak, 'Bu gece ülkemizin çeşitli yerlerinde gökyüzünde görülen meteor heyecana neden oldu' ifadelerini kullandı. Meteorların atmosferden girişi sırasında oluşan renkler hakkında bilgi verilen paylaşımda, 'Meteorda bulunan farklı elementler, Dünya atmosferinde yanarken farklı renkler oluşturabilmektedir. Örneğin, sodyum parlak turuncu-sarı bir renk oluşturabilirken, magnezyum yeşil veya mavi tonlar, iyonize kalsiyum (Ca+) ise mor renk oluşturabilmektedir. Meteorda bulunan bu elementler, atmosferik giriş sırasında görülen renklerin oluşmasında önemli bir etkendir' ifadelerine yer verildi. Paylaşımda hızlı hareket eden meteorların daha parlak ve renkli görüntüler oluşturduğu belirtildi.


İstanbul semalarında ilginç anlar: Parlak cisim merak uyandırdı

İstanbul'da gökyüzünde görülen parlak cisim merak uyandırdı. Cismi gören vatandaşlar o anları cep telefonlarıyla kaydetti.


'Yıllarca bize böyle söylediler ama...' Canan Karatay'dan ezber bozan uyarı! '20 dakikada 20.000 ünite D vitamini üretiyor'

Ezber bozan açıklamaları nedeniyle sık sık gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay'dan 'yaz' uyarısı geldi. 20 dakikada güneşlenmenin vücutta 20.000 ünite D vitamini ürettiğini belirten uzman isim, “Aslında öğle zamanında güneş ışığı almamızda fayda var. Fakat senelerden beri 'Saat 10.00'dan sonra güneşlenmeyin, 16'dan sonra güneşlenin' diyorlar” ifadelerini kullandı ve yapılması gerekenleri tek tek sıraladı.


Çaya yüzde 24 zam

Çaya yüzde 24 zam İRFAN DONAT 2024 ürünü yaş çay alım fiyatına destekleme hariç yüzde 50, destekleme dâhil yüzde 68 zam yapılmasının ardından Çaykur, kuru çay fiyatlarına ilk zammı gerçekleştirdi. Çaykur, çaya ortalama yüzde 24 oranlarında zam yaparken, yeni fiyat listeleri toptan satış yapan şirketlere gönderildi. Çaykurun en çok tüketilen iki çay...


İstanbul Anadolu Yakası’nda sağanak yağış etkili oluyor

İstanbul'da öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış Anadolu Yakası'nda etkili oluyor.


Evde çıkan yangın araziye sıçradı

Aydın'ın Köşk ilçesinde bir evde çıkan yangın, içerisinde zeytin ağaçlarının bulunduğu araziye sıçradı. Evdeki yangın söndürülürken, arazideki söndürme ve soğutma çalışmaları devam ediyor.


Doğadaki canlılar için kuruyan göletler suyla dolduruldu

Doğadaki canlılar için kuruyan göletler suyla dolduruldu Fırat AKAY / BODRUM (Muğla), (DHA) - MUĞLA’nın Bodrum ilçesinde, kurak geçen ilkbahar nedeniyle göletler kurudu. Bu kapsamda, doğadaki canlıların susuz kalmaması için vatandaşlar traktörlerle gölete tonlarca su takviyesi yaptı.Bodrum’da yağışların yetersiz olması nedeniyle yarımada genelindek...


Yolda karşılaşan husumetlilerin kavgasında 15 yaşındaki çocuk öldü, babası ağır yaralandı

Konya'nın Ereğli ilçesinde daha önceden husumet bulunan şahısların yolda karşılaşmasıyla çıkan bıçaklı kavgada 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, babası ağır yaralandı. Olay, Ereğli ilçesi Adana Konya Kara yolu üzeri Organize Kavşağı'nda meydana geldi. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüşürken, Halil Kurtboğan ve yanında bulunan 15 yaşındaki oğlu Mehmet Kurtboğan bıçaklanarak yaralandı. Yaralı baba ve oğlu ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan 15 yaşındaki Mehmet Kurtboğan, hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Şüphelilerden S.K. ve M.E. olay yerinde, A.K. ise kaçarken yaralandı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Merak uyandıran ışık hüzmesi: Vatandaşlar cep telefonlarına sarıldı

Türkiye'nin birçok bölgesinde gece saatlerinde görülen ışık hüzmesi merak uyandırdı. Işık hüzmesi İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bartın, Zonguldak ve Karabük illerinden de görülürken vatandaşlar o anları cep telefonlarıyla kaydetti. Türkiye Uzay Ajansı, ışık hüzmesiyle ilgili açıklama yaptı.


Dijital çağda çocukların "hareketsiz sosyalleşmesi" omurga sağlığını etkileyebilir

Teknolojinin hızlı gelişimi, özellikle 2000'li yıllardan itibaren doğan nesillerin, geleneksel iletişim biçimlerini terk ederek sanal dünyanın parçası olmasına neden olurken, bu durum kalıcı sağlık sorunlarına kapı aralıyor.


Evdeki cesede kötü kokudan ulaşıldı!

Evdeki cesede kötü kokudan ulaşıldı! Mersinde olay bugün sabah saatlerinde yaşandı. Toroslar ilçesine bağlı Tozkoparan Mahallesi 212. Caddede 3 katlı bir apartmanın 2nci katındaki daireden kötü kokular yayılınca, diğer dairede oturanlar 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. POLİS VE İTFAİYE EKİBİ SEVK EDİLDİ DHAda yer alan habere göre ihbarla olay yer...


İstanbul ve Ankara semalarında gök taşı görüntülendi

İstanbul ve Ankara dahil birçok ilin semalarında gök taşı görüntülendi. Vatandaşların cep telefonuyla kaydettiği görüntülerde, parlamalar saçan gök taşının gökyüzünde geçişi kameraya yansıdı.


Tarihi Bedesten’de ‘Zaman Tünelinde Alanya’ sergisi

Tarihi mekanları sanatla buluşturan Alanya Belediyesi, Kale'deki Bedesten Çarşısı'nda “Zaman Tünelinde Alanya” adlı sergiyi açtı. Yaz boyunca açık kalacak sergi, ücretsiz ziyaret edilebilecek.


Polonya’da sarhoş rahip cenaze töreninde sızdı

Polonya'da bir cenaze törenini yöneten rahip törenin ortasında uyuyakaldı. Rahibin sarhoş olduğu ortaya çıkarken, ayini bir başka rahip tamamladı.


Nazilli Belediyesi, Cumhuriyet Parkı’nı temizledi

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentin en büyük yeşil alanlarından biri olan Cumhuriyet Parkı’nda kapsamlı temizlik çalışması başlattı.


Turistler Ordu manzaralı dağ kızağı heyecanı yaşıyor

Karadeniz'in renkli şehri Ordu'ya gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler, dağ kızağı parkında heyecan dolu anlar yaşıyor.


Park yeri kavgasında kan aktı! Bıçaklanarak öldürüldü

Olay, dün gece saatlerinde Buğday Pazarı Mahallesi Eşikli Aralık Sokak'ta meydana geldi. Özkan Uçar ile H.S. arasında motosiklet park yeri nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine H.S., üzerindeki bıçağı çekip Özkan Uçar'ı göğsünden yaraladı. Eski eşinin sevgilisini pusu kurup, öldürdü! Sokakta yürürken yakalandı İlginizi Çekebilir Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık...


Edirne'de pehlivanlar cuma namazında buluştu

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için Edirne'ye gelen pehlivanlar ve ziyaretçiler, cuma namazında buluştu. Mevlit okutulduktan sonra pehlivanlar çayıra çıktı.


Sultanahmet'teki Tarihi Hipodromun Bakımsız Hali Tartışma Konusu

Hadican EROL / SULTANAHMET'TE tarihi hipodromun 'Sfendon' olarak bilinen duvarları ve çevresinin bakımsız hali dikkat çekti.


Haziran ayının zam şampiyonu limon Adana'daki hasatla dengelenecek

Limonda son dönemde oluşan yüksek fiyatı, Adana ve Mersin'de gelecek ay başlayacak erkenci hasadın normalleştirmesi bekleniyor


Yıldız Tilbe muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp poz verdi

Yıldız Tilbe, önceki gün Zorlu AVM'deydi. Bir süre yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yapan sanatçı, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz verdi.


Samsun'da narkotik dedektör köpeği tırda çeşit çeşit uyuşturucu buldu

Samsun'da yapılan bir aramada, narkotik dedektör köpeği ile birlikte bir tırda çeşit çeşit uyuşturucu madde ele geçirildi. Polis ekipleri, tırı durdurarak yapılan aramada 740 gram skunk, 479 gram metamfetamin ve 2 bin 744 adet sentetik ecza buldu. Olayla ilgili araç sürücüsü gözaltına alındı.


Vatandaşlar boş araziden gelen kötü kokuya dayanamadı ve şikayette bulundu! Nedeni belli oldu

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde vatandaşların kötü koku ihbarı üzerine yapılan araştırmalarda boş arazide sülfürik asit bulundu. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Cırgalan Mahallesi Sivas Bulvarı üzerinde bulunan boş araziden gelen kötü koku üzerine vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine polis ekiplerinin yanı sıra AFAD ekipleri de sevk edildi. Ekipler tarafından arazide yapılan araştırmalarda sülfürik asit olduğu belirlenen sıvı bulundu....


Eski eşinin sevgilisini pusu kurup, öldürdü! Sokakta yürürken yakalandı

Olay, gece yarısı saat 01.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Toplum Sokak'ta yaşandı. M.N. isimli şahsın bir süre önce karısından boşandığı ve boşandığı eşinin Orhan Murat isimli kişiyle sevgili olduğu öğrenildi. Kimlik bilgileri henüz tespit edilemeyen eski karısı ile sevgilisi Orhan Murat’ı uzun süredir takip ettiği öğrenilen M.N.’nin gece yarısı Cumhuriyet Mahallesi Toplum Sokak'ta pusu kurduğu iddia edildi. Orhan Murat ile eski karısına...


İKİZ KIZLARIYLA HEP GÜNDEMDE! Eğlenceli ev hallerini paylaştı

2016'da dünyaevine giren, üç yıl sonra ikiz kızları Alin ve Lina'ya kavuşan Pelin Akil ile Anıl Altan, evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddiasıyla magazin gündemine zaman zaman geliyordu. Geçtiğimiz haftalarda kendisine yöneltilen ayrılık sorularını yanıtlayan Pelin Akil şimdilerde ailesiyle birlikte zaman geçiriyor. Akil son olarak ise ev halini takipçileriyle paylaştı.


Esaret Dizisi 375. Bölüm İzle - 5 Temmuz Cuma

Ekranların sevilen yerli dizisi Esaret 5 Temmuz Cuma günü yayınlanan 375. bölümüyle izle7.com'da. Kanal 7 ekranlarının heyecanla izlenen dizisi Esaret ikinci sezonuyla izleyicileriyle buluşuyor. Hira’yı kaybetmenin acısıyla yeniden ketum biri haline dönen Orhun ve büyük bir bilinmezliğin içerisinde sürüklenen Hira’nın yarım kalan hikayesi izleyiciyi ekran başına kilitliyor. 2. Sezon Hikayesi Hira’nın ölümünün üzerinden bir yıl geçmiştir. Sevdiği kadının cesedi başında onunla vedalaşan Orhun, darmadağın haldedir. Yasın derin kederi içinde boğulurken, çevresindekiler de onunla birlikte kaybolmaktadır. En çok da Hira’ya annesi gibi bağlanan küçük Ali! Her şey Orhun’un elinden kayıp giderken, konağa geçmişten bir misafir gelir. Hem Ali’nin hem de Hira’nın hatırasının üzerine, iyilik kılığında karanlık bir gölge gibi çöker. Orhun zor bir karar vermek zorunda kalır. Ali için; canı gibi sevdiği küçük yeğeninin sağlığı ve mutluluğu için, asla girmem dediği bir yola bir kez daha girecek, gönlündeki aşka ihanet mi edecektir? Fakat Orhun’un bilmediği bir gerçek vardır. Önce düşmanı, sonra vicdanı, en sonunda ise hayatının aşkı olan kadın yaşamaktadır. Hira hala hayattadır! Ama bir kez daha esirdir. Bir kez daha özgürlüğüyle arasında zincirler durmaktadır. Kader ikilinin yolunu bir kez daha birleştirir. Fakat gölgelerin ardında başka gölgeler, kötülüğün maskelerinin ardında başka maskeler vardır. En büyük düşman ise Demirhanlı ailesinin geçmişinden çıkıp gelir. Orhun ve Hira, bir kez daha, aşkları ve sevdikleri için el ele bu düşmanın karşısında durmak zorunda kalırlar! Her şeyin; aşkın ve güvenin, ailenin ve sadakatin hiç olmadığı kadar sınandığı bir hikaye başlar. Yönetmen: Ayhan Özen – Serkan Mut Senaryo: Başak Yazı Odası Oyuncular: Mahassine Merabet, Cenk Torun, Ali Yağız Durmuş, Hilal Anay, Melahat Abbasova, Mustafa Şimşek, Zeki Ocak, Esra Demirci, Pervin Mert, Yağmur Çelik, Yaren Yıldırım, Kerem Tanık, Ceren Su Gülnaz Özçelik, Bülent Ergün, Başak Durmaz, Öncil Aktarıcı, Gözde Erdem, Sinem Karaçoban, Müzik: Minör Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın Tür: Drama Yapım Şirketi : Karamel Yapım


Çıralı Sahili'nde caretta caretta yavrularının yuvalarından denize yolcuğu başladı

Antalya'nın Kemer ilçesindeki Çıralı Sahili'nde yuvalarından çıkan, nesli tükenme tehdidi altındaki caretta caretta yavrularının denize yolculuğu başladı.


Esrarengiz olayı Haberler.com'a değerlendirdi: Aileye görünen yılan üç harfli

Samsun'un Bafra ilçesinde, evlerinin altında devasa bir yılan olduğunu iddia eden Tiryaki ailesini, Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk ziyaret etti. Şentürk, esrarengiz iddiayla ilgili, Haberler.com stüdyosuna canlı bağlanarak sunucu Melis Yaşar'ın sorularını yanıtladı. Ev civarında araştırma yaptığını söyleyen Şentürk, "Fiziki olarak bir yılan yok. Metafizik boyutunu gördüm. Tiryaki ailesine görünen yılan üç harfli." dedi.


CarrefourSA Bursa AVM’nin satışı gerçekleşti

CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi'nin mülkiyet devri gerçekleştirildi.


Bilecik'te birçok etkinliği içinde barındıran "Gölpark Fest" başladı

Bilecik'te Valilik himayesinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen, birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak "Gölpark Fest", Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın katılımıyla başladı.


‘Kadın Yazarıyla Buluşuyor’ projesinde ilk kitap dağıtıldı

Osmangazi Belediyesi tarafından kadınları kitap okumaya teşvik etmek adına hayata geçirilen ‘Kadın Yazarıyla Buluşuyor’ projesi çerçevesinde Tuluhan Tekelioğlu’nun kaleme aldığı ‘Yapa-bilirsin’ adlı kitap, Osmangazili kadınlara dağıtıldı.


Beylikdüzü'nde tır köprünün ayağına çarptı! Yol trafiğe kapatıldı

İstanbul-Beylikdüzü'nde TIR'ın köprünün ayağına çarpması sonucu yol trafiğe kapatıldı.


Kiğılı, yeni smokin koleksiyonunu tanıttı

Kiğılı, yeni smokin koleksiyonunu duyurdu.


Eskişehir’de ücretsiz döner kuyruğu oluştu

Eskişehir’de bir döner işletmesi yeni şube açılışına özel ücretsiz 250 kilogram tavuk döner ikram edeceğini duyurunca kuyruk oluştu.


YÜZDE 92'Sİ SU! Yiyen sıcaklardan olumsuz etkilenmiyor!

Uzmanlar, Türkiye'nin en sıcak bölgeleri arasında yer alan Akdeniz iklimine sahip bölgelerde bolca yetişen karpuzun, yaz sıcaklarında tüketilmesi halinde yiyenleri serinlettiği gibi aynı zamanda vücudun elektrolit dengesini de koruduğunu açıkladı. İçeriği yüzde 92 oranında sudan oluşan karpuzun faydaları üzerinde yaptığı araştırmanın ardından çöl sıcaklarından olumsuz etkilenmemek için karpuz tüketilmesini önerdi.


Beypiliç tırı dehşet saçtı: Anne, baba ve çocukları yaralandı

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında Beypiliç'e ait bir tır, bir kamyon, bir pikap ve başka bir tır karıştı. Kazada anne, baba ve çocukları yaralandı. İtfaiye ekipleri tır içerisinde sıkışan anne ile çocuğunu kurtardı. Kaza sonucunda bölgede uzun araç kuyrukları oluştu ve havadan görüntülendi. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.


Enfeksiyonlu dişi çekilen 8 yaşındaki çocuk az kalsın gözünden oluyordu

İstanbul Küçükçekmece'de iddiaya göre, enfeksiyonlu dişin çekilmesinin ardından yüzü şişmeye başlayan, ateşi çıkan, kusan 8 yaşındaki çocuk ve ailesi adeta kabusu yaşadı. Şikayetlerin başlamasının ardından tekrar başvurduğu diş polikliniğinde antibiyotik verilen küçük çocuk, durumunun kötüye gitmesi üzerine hastaneye yatırıldı. Göz selüliti teşhisi konulan 8 yaşındaki Rüzgar Taha Çavdar 11 gündür hastanede tedavi görürken, geç kalınması halinde...


Köpeklerin saldırdığı yavru karacayı vatandaş kurtardı

Kastamonu’da köpeklerin saldırdığı yavru karaca, biçerdöver ile tarlada çalışan vatandaş tarafından kurtarıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince teslim alınan karaca tedavisinin ardından doğaya salınacak.