ANNE, BABALAR DIKKAT! VEDAT 15 AYLıKTı... BüYüK ACı!

Anne, babalar dikkat! Vedat 15 aylıktı... Büyük acı!

Manisada, Evrim ile Mikail Şamlı çifti, önceki gün 15 aylık oğulları Vedat Ayaz ile ikizi Y.yi, Tunca Mahallesi 3005 Sokaktaki anneleri Özlem Yörüke bakması için bıraktı.

YERDE HAREKETSİZ HALDE BULDU

DHAda yer alan habere göre tek başına torunlarına bakan ve bir yandan da ev işleri uğraşan anneanne Yörük, çocukların oyun oynadığı odaya girdiğinde Vedat Ayazı hareketsiz buldu.

HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

İhbarla gelen ekipler, Vedat Ayazı öldüğünü belirledi. Vedat Ayazın açmaya çalıştığı komodinin çekmesine çarpmasıyla boynunun kırıldığı belirlendi.

ACI ÜZERİNE ACI HABER

Torun acısı yaşayan aile, aynı gün gelen başka ölüm haberi ile sarsıldı. Bu kez Özlem Yörükün eşi Vedat Yörükün babası Ahmet Yörük, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti.

MICKEY MOUSE FİGÜRLÜ BALONLA UĞURLANDI

Vedat Ayaz Şamlı ile büyük dedesi Ahmet Yörük için dün cenaze töreni düzenlendi. Vedat Ayazın tabutuna çok sevdiği Mickey Mouse figürlü balon bağlandı.

ÖLÜMÜYLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yunusemre ilçesi Attar Hoca Camiinde kılınan namaz sonrası cenazeler, Kırtık Mezarlığında toprağa verildi. Öte yandan Vedat Ayaz Şamlının ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.

2024-03-28T04:55:36Z dg43tfdfdgfd