MİTE ALACAğıZ YALANıYLA LISELI KıZA ISTISMARDA FLAş GELIşME!

MİTe alacağız yalanıyla liseli kıza istismarda flaş gelişme!

Konyada lise müdürü Harun Avcu (57), geçen yıl son sınıfta okuyan G.A. (17) isimli kız öğrenciyi, derslerinde başarılı olduğu için Seni Milli İstihbarat Teşkilatına memur olarak alacağız diyerek kandırıp, evli ve 3 çocuk babası Ahmet Mandal (35) ile tanıştırdı.

GÜNLERCE İSTİSMAR ETTİ

DHAda yer alan habere ve iddiaya göre Mandal, G.A.ya günlerce cinsel istismarda bulundu. G.A.nın durumu anlatması ile ailesi şikayetçi oldu.

ELEKTRİK USTASI TUTUKLANDI

Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan elektrik ustası Mandal, gözaltına alınıp 25 Kasımda çocuğun cinsel istismarı suçundan tutuklandı.

BİR İSTİSMAR VAKASI DAHA ORTAYA ÇIKTI

G.A. ile aynı okulda okuyan K.K. adlı kız öğrenci de Mandalın tacize uğradığını belirterek şikayette bulundu. G.A.nın arkadaşı da olan K.K., ifadesinde, "Ahmet Mandal, Seni MİTe alacağız diyerek benimle yakınlık kurdu. Seni seviyorum diyerek sarılıp öptü" dedi.

DİNİ NİKÂH DA KIYDILAR

Soruşturma kapsamında; yeni deliller ışığında dini nikah kıyan okul müdürü Harun Avcu ile G.A. ve Mandalın dini nikahının kıyıldığı okulun müdürü olan Asuman Sahar Koleri (48) tutuklandı.

37ŞER YIL HAPİS İSTEMİ

Şüpheliler hakkında savcılık soruşturması tamamlandı. Ahmet Mandal, Harun Avcu, Asuman Sahar Koleri hakkında cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, çocuğun nitelikli cinsel istismarı, sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı suçlarından 37şer yıla kadar hapis; tutuksuz sanıklar A.A., M.K., B.K., H.K. içinse cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçlarından hapis cezası istendi.

MEMURLUKTAN İHRAÇ EDİLDİLER

Milli Eğitim Bakanlığı da okul müdürleri hakkında idari soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında 3 hafta önce Harun Avcu ile Asuman Sahar Kolerinin Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulunca memurluktan ihraç edildiği ortaya çıktı.

2023-06-02T06:55:26Z dg43tfdfdgfd