23 UCUZ AMA ETKILI (VE ŞıK) BAHçE ÇITI FIKRI

Bahçe çitiniz için harika fikirler

Daha önce de belirttiğimiz gibi bugün “bahçe çitleri” konusuna göz atıyoruz. Terasınıza , bahçenize ve hatta balkonunuza çekici bir ortam kazandırmanın birkaç harika yolunu size göstereceğiz. Evinize ve bahçenizin tarzına bağlı olarak bir mimar, harika fikirlerimize ek olarak hangi gizlilik seçeneğini seçmeniz gerektiği veya nasıl bir çit oluşturacağınız konusunda size daha fazla öneride bulunabilir.

1. Dokuma Bambu

Dokuma bambu, sağlam duvarları hafiflikle birleştirir: bambu çit, güzel bir gizlilik sağlar.

2. Doğal çitler

Bitkili doğal çitler yumuşak bir geçiş yaratır. Doğal dallar meraklı gözlerden koruma sağlar.

3. Sağlam bahçe çitleri

Geri kazanılmış ahşap bahçedeki çitler için idealdir. Hurda ahşap kullanırsanız sağlam bahçe çitleri daha ucuz olabilir.

4. Bağımsız Bambu

Bu çit, bu teraslı evlerin bahçelerini bölüyor çünkü bağımsız bambu herhangi bir yüksekliğe kadar kesilebiliyor.

5. Ucuz, prefabrik paneller

Bu örneğin kanıtladığı gibi, ucuz çitler bile harika görünebilir: Ucuz, prefabrik paneller bir boya tabakasıyla güzelleştirilebilir.

6. Daha kısa, daha basit ahşap paneller

Daha kısa, daha basit ahşap paneller abartılı modellere göre çok daha ucuz olabilir: Bu çit bahçeye ışık ve hava girmesini sağlar.

7. Sabit bahçe çitleri

Ahşap bahçe çitleri bahçede harika bir atmosfer yaratır. Bu bahçe çitlerini paletler kullanarak kendiniz de kolayca yapabilirsiniz.

8. Gabion çitler

Gabon çitler, yüksek kaliteli malzeme kullanarak sağlam, dayanıklı ve güzel bir bahçe çiti inşa etmenin harika bir yoludur.

9. Alçak bahçe çitleri

Alçak bahçe çitleri bahçenizi kapatmak için iyi bir seçim olabilir.

10. Katı plakalar

Masif paneller tamamen kapalı, doğrusal bir bahçe çiti oluşturmak için kullanılabilir.

11. Açık örgü çitler

Açık örgülü çitler, ferah bir görüntüyle şıklığı birleştirmenize olanak tanır.

12. Mat dokuma paneller

Mat, dokuma paneller bahçenizin çok sıkışık görünmesine neden olmaz.

13. Basitçe düzenlenmiş ahşap çitler

Sade bir şekilde düzenlenmiş ahşap çitler doğallığın cazibesini yansıtır ve dağılmaz.

14. Beyaz çitler

Beyaz çitler her kır evi rüyasının bir parçasıdır ve her yerde güzel bir görüntü sağlarlar.

15. Bütünsel çitler

Bahçe mobilyalarıyla bütünleşen bütünsel çitler opak bir bariyer oluşturur.

16. Izgara paneller

Bu paneller bahçenize yeterli ışığın girmesini sağlarken komşulara görsel bir bariyer sağlar.

17. Yapay çimler

Yapay yeşilliklerle süslenmiş ahşap bir çerçeve, düşük bir bütçeyle kaliteli ve güzel bir görünüm sunan bahçe çitinin modern bir versiyonu olarak kabul edilir.

18. Zincir bağlantı çitleri

Zincir bağlantı çitleri neredeyse görünmezdir ve yine de en önemli görevi yerine getirir: istenmeyen ziyaretçileri uzak tutmak!

19. Izgara panelleri

Izgara paneller, sağlam duvarlara ek olarak harika görünür ve çok az para karşılığında ekstra mahremiyet sağlar.

20. Ekstra uzun çitler

Tabii ki, ekstra uzun çitler biraz daha pahalıya mal olur, ancak evde kendiniz birleştirebileceğiniz ucuz ahşabı seçerseniz çok tasarruf edebilirsiniz.

21. Olağanüstü bahçe çitleri

Sıradışı bahçe çitlerine ne dersiniz? Doğrudan tedarikçiden alınan pleksiglas paneller çok pahalı değil ve harika görünüyor!

22. Deniz kontrplak çitleri

Deniz kontrplağı herhangi bir el sanatları mağazasından satın alınabilir, en alışılmadık yerlere sığar ve aşırı pahalı değildir!

23. Paslanmaz çelik saclar

Bu saclar uygun fiyatlı seçenekler arasındadır. Modern bahçe çitlerini seviyorsanız basit lazer kesim çok pahalıya mal olmayacaktır.

Bu ucuz bahçe çiti fikirlerine ne diyorsunuz? Peyzaj mimarlarından daha fazla ilham alın ve uygun fiyatlı bahçe tasarımı için aşağıdaki fikirlere göz atın.

Ek ipucu: klasik çit

Şimdi sizlere birbirinden güzel ve pratik bahçe çiti fikirleri sunduk. Artık isterseniz çitlerinizi ucuza nasıl uygulayabileceğinizi biliyorsunuz. Bu bağlamda size bahçeler vb. için ucuz gizlilik korumasının mümkün olduğunu gösterdik.

Gizliliğin korunmasıyla daha az ilgileniyorsanız ve bahçenizi görsel olarak geliştirmek ve mülkünüzün sınırlarını çizmekle daha fazla ilgileniyorsanız, bu çiti de beğeneceksiniz. Köpeği veya küçük çocuğu olanlar bile bu şekilde bir çitle daha rahat edebilirler. İster satın alın, ister kendinize ucuza çit yapın, çit fikirlerimizden kesinlikle memnun kalacaksınız.

Terasınıza çit dışında bir şeyler daha eklemek isterseniz bu yazımıza göz atabilirsiniz: Stresi Ortadan Kaldıran 28 Rahatlatıcı Homify Terası

2024-05-02T10:03:22Z dg43tfdfdgfd