3 BURCUN AşKı TAM BITTI DERKEN YENIDEN ALEV ALıYOR! ASTROLOG AYGüL AYDıN: TEMMUZ'UN ILK HAFTASı GöZYAşLARıNA HAZıR OLUN!

Güneş Yengeç burcunda 22 Temmuz'a kadar devam ediyor. Sonrasında Aslan burcuna geçiş yapacak. Hareketli bir Temmuz ayının bizi beklediğini öngören astrolog Aygül Aydın, gözyaşı mı dökeceğiz yoksa havalara mı uçacağız sorusuna da yanıt verdi. 1-7 Temmuz haftasında Yengeç Yeni Ayı var ve etkilerini 12 burç için sıraladı.

Bu hafta astrolog Aygül Aydın'dan 12 burç için Yengeç Yeni ayı etkilerine dair ipuçları var. Gökyüzünde hareketli bir Temmuz ayı olacağını belirten ünlü astrolog, 3 burç için alevli bir aşk hayatı vaadetti.

Sevgili Koçlar veya yükselen burcu Koç olanlar

Bu hafta ilk gözümüze çarpan şey para ve finans konularınız oluyor. Paraya ve parasal koşullara ihtiyaç duyacağınız bir zaman diliminde sistem size arka planda yardım ediyor. Tam bitti diyorsunuz tam nereden kazanacağım diyorsunuz ama bir işbirliği geliyor bir anlaşma geliyor.

Sevgili Boğalar veya yükselen burcu Boğa olanlar

Mars zaten halihazırda boğa burcunda devam ediyor. İş hayatınızda da terfih etme yer değiştirme gibi konularda şanslı konularla karşı karşıya kalabilirsiniz. Finansal anlamda ve parasal konularda birazcık daha sakin kalmanız da fayda var. insanlara bu hafta borç vermeyin sizden borç istenirse kandırılmaya yanılmalar dolandırılmaya dikkat edin.

Sevgili İkizler veya yükselen burcu İkizler olanlar

Satürn balık burcunda retro hareketinde kariyer evinize yakın. içinize sinmeyen acaba yapsam ortada kalır mıyım acaba bu değişimi yapsam sorun yaşar mıyım dediğiniz bazı gelgitler içerisinde olduğunuz konu ve durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Tereddüt etmeyin kararlı olun istikrarlı olun. 3 ve 4 Temmuz'a dikkat ediyorsunuz buradaki gelişmeler sizler için çok daha şanslı olacak.

Sevgili Yengeçler veya yükselen burcu Yengeç olanlar

Yeni bir enerji alanı var. Yeni bir değişim içine giriyorsunuz. Duygusal anlamda da bazı kararlar vereceksiniz. bu yengeç yeni ayı ile birlikte hayatınızda büyük bir değişimin ayak seslerini duyacaksınız. Keskin adımlar atıyorsunuz eski tahammülünüz yok eski sabrınız yok. Yeni bir hayata başlamanın o gururunu haklı gururunu yaşayacaksınız.

Aslanlar veya yükselen burcu Aslan olanlar

Bu hafta Merkür Aslan burcuna doğru ilerliyor. Merkür'ün Aslan burcuna geçişi ile birlikte 3 Temmuz'da zaten ikili ilişkilerde konuşmanız gereken her şeyi konuşacağınız kendinizi ifade edeceğiniz yepyeni bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Eğer krediniz varsa borçlarınız varsa özellikle acele etmemeniz de fayda var.

Başaklar veya yükselen burcu Başak olanlar

Yönetici gezegeniniz Merkür bu hafta burç değiştiriyor. Kendinizi çok geri planda tutmuş arka planda tutmuş ne yöne gideceğinizi çok bilmediğiniz bir duygu içerisinde olabilirsiniz. Özellikle bu hafta yengeç yeni ayı ile birlikte gerçekten yenileneceğini bir zaman dilimi olacak sosyalleşecek arkadaş çevresine katılacaksınız.

Teraziler veya yükselen burcu Terazi olanlar

Hareketli bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Mars uranüs'ün birbirleriyle kavuşum içerisinde olması finansal ve ekonomik açıdan yine biraz köşeye sıkıştığınızı ve bu köşeye sıkışmayı artık çözmeniz gereken bir zamana işaret ediyor. Güneşin yengeç burcunda hareket ediyor olması kariyerinizde ışıl ışıl parladığını kariyerinizle ilgili önemli adımlar atacağınız çok önemli bir iş alacağınız ve bu işle birlikte de daha fazla parlayacak işaret ediyor.

Akrepler veya yükselen burcu Akrep olanlar

Yönetici gezegeniniz Mars tam karşıt burcunuzda hareket ediyor. Evlilikle ilgili şok edici kararlar içerisine girebilirsiniz.

Yaylar veya yükselen burcu Yay olanlar

Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Eğer iş ortamınızla alakalı bazı aksilikler yaşıyorsanız yöneticinize uzaktan çalışmayı teklif edebilirsiniz.

Oğlaklar veya yükselen burcu Oğlak olanlar

Bambaşka bir düzen kuruyorsunuz kendinize yeni bir döneme başlıyorsunuz. Yeni adımlar atacaksınız, yeni başlangıçlar içerisinde olacaksınız, kendinizi iyi hissedeceksiniz. bazı şeylerden korkuyorsunuz bu korkuların üzerine gitmeniz de fayda var.

Kovalar veya yükselen burcu Kova olanlar

Ay boğa burcunda hareket ediyor. 3 Temmuz'dan sonra ay ikizler burcuna geçiyor zaten 6 Temmuz'da da yengeç burcunda bir yeni ay var. Yöneticinizle alakalı konularda gerilimler ya da yer değişimleri yaşayabilirsiniz. Şu an gelen bir teklif varsa mutlaka değerlendirin ve o değişimi yapma noktasında cesur olun.

Balıklar veya yükselen burcu Balık olanlar

Bu hafta ay boğa burcunda başlıyor. Yeni ortamlara gireceksiniz teklifler alacaksınız şanslı etkiler yaşayacaksınız. küs olduğunuz biriyle bu hafta tekrar bir araya gelebilir belki barışabilirsiniz.

2024-07-01T10:29:40Z dg43tfdfdgfd