Seyahat

Trending:


%212 ARTTI! Kredi kartı borcunu tetikleyen faktörler neler? Uzman isim anlattı...

Faiz oranlarının artmasıyla takipteki bireysel kredi kartı borcu, bir yılda yüzde 212,9 arttı. Taksitsiz kredi kartı borcu da yüzde 165 oranında yükseldi. Peki bu borçlar nasıl azalır? Ayrıntıları haberimizde.


Beypiliç tırı dehşet saçtı: Anne, baba ve çocukları yaralandı

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında Beypiliç'e ait bir tır, bir kamyon, bir pikap ve başka bir tır karıştı. Kazada anne, baba ve çocukları yaralandı. İtfaiye ekipleri tır içerisinde sıkışan anne ile çocuğunu kurtardı. Kaza sonucunda bölgede uzun araç kuyrukları oluştu ve havadan görüntülendi. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.


Kan Çiçekleri 354. Bölüm - Dayan Sevdiğim (Sezon Finali)

Dilan ve Baran, Cevahir meselesinin sona ermesiyle birlikte uzunca bir tatil yapmak üzere hazırlıklara başlarlar. Cevahir hastanede can çekişmektedir ve artık Karabeyler için sorun olamayacaktır. Bütün sorunların çözülmesinin ardından tüm aile bir arada olabilmek için büyük özveri göstermektedir. Dilan’ın içi kıpır kıpırdır, çünkü bu tatil oğulları Miran ile beraber çıkacakları ilk tatil olacaktır. Baran da ailesinin artık güvende olmasından memnundur. Çok sıkıntılı ve kayıplarla dolu bir yıl olsa da Baran’ın korumaya ve birlikte tutmaya çalıştığı aile, sapasağlam, güçlü ve yıkılmaz bir şekilde yerinde durmaktadır. Karabey ailesi, Fırat ve Gül başta olmak üzere gelecekle ilgili artık ümitlidir. Genç çift, yeni doğacak bebekleri için hayaller kurarken korkunç bir kabusun ortasına düşeceklerinden habersizlerdir. Çünkü Hasan’ın içi henüz soğumamıştır. Alınması gereken bir intikamı vardır. Bu mutlu aile tablosunu bozmak için büyük bir kumpas kurar. Bu kumpasın kurbanları Gül ve Fırat olacaktır. İki aşık, bebekleri için çıktıkları alışverişin ardından kötü bir sona doğru sürüklenirlerken, Baran ve Dilan ise Hasan’ın çirkin planlarından bihaber çoktan yola çıkmışlardır. Hasan, Fırat ile Gül’ü kaçırır ve onları zor bir seçim yapmak durumunda bırakır. Kendi hayatlarına karşılık Baran ve Dilan’ın hayatı … Genç çift ya Baran ve Dilan’ı tuzağa çekeceklerdir ya da kendi hayatlarından olacaklardır. Baran ve Dilan havaalanına giderlerken Fırat ve Gül, Hasan’ın tehditleri sonucu Dilan ve Baran’ı aramak zorunda kalırlar. Bu telefon konuşması Karabeylerin kaderini belirleyecek olan telefon konuşmasıdır. Fırat ve Gül, kendi hayatlarını ve ve doğacak çocuklarını mı yoksa Baran, Dilan ve Miran’ın hayatlarını mı seçecektir ? Hasan intikamını almaya adım adım yaklaşırken, Baran ve Dilan için bambaşka ve acılarla dolu bir sonun da kapısı aralanmaktadır. Karabeyler tekrar bu kez çok daha büyük acılarla sınanacaktır. Demir ailesinde ise büyük bir veda yaşanmaktadır. Cevriye ve Cevdet’in aldıkları karar, herkesin hayatını tamamen değiştirecektir. Oyuncular: Barış Baktaş - Baran Karabey Yağmur Yüksel - Dilan Karabey Nalan Örgüt - Azade Karabey Erol Yavan - Kudret Karabey Yılmaz Ulutaş - Hasan Karabey Göksel Kayahan - Cihan Karabey Gökhan Gürdeyiş - Fırat Karabey Nazan Bayazıt - Sabiha Emiroğlu Dilan Düzgüner - Havin Yıldırım Ekrem Aral Tuna - Cevdet Demir Dilek Güler - Cevriye Demir Buse Bedir - Gül Soysal Oğuz Okul - Seyis Ahmet Alp İlkman - Cevahir Hacı Bayram Dalkılıç - Şair Mertcan Öztürk - Harun Künye: Yapım: Unik Film / Rains Pictures Yönetmen: Ömer Baykul, Halil İbrahim Ünal Görüntü Yönetmeni: Halil Uzun, Yasin Tüzün Senarist: Münevver Yıldız, Melike Yılman, Necati Küçükazay, Günce Miraç Dizman, Simge Akovalıer, Banu Ocak, Fatma Özcan, Ayşem Özge Yoldaş, Gülden Şahbaz, İnan Güngören, Nur Araboğa Sanat Yönetmeni: Zülfi Ataş Kostüm Tasarım: Gülkcan İnce Müzik: Minör Tür: Drama #AşkDolu #kançiçekleri #baran #dilan #DilanBaran


Hububat ihracatı ilk 6 ayda 5,9 milyar dolar oldu

Bisküvi, buğday unu, bitkisel yağlar, şekerli ve kakaolu ürünler ile makarna başta olmak üzere temel gıda ürünlerini kapsayan hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörünün yılın 6 ayı sonunda toplam ihracatı yüzde 6,9 artışla 5,9milyar dolar oldu.


İtalya'da korkulu bekleyiş! Tüm uçuşlar askıya alındı

İtalya’daki Etna ve Stromboli Yanardağı’nda meydana gelen patlamaların ardından lav ve kül püskürtmeleri nedeniyle Sicilya Adası’nda alarm seviyesi yükseltildi, Catania-Fontanarossa Havaalanı’nda uçuşlar çift yönlü olarak askıya alındı.


Çıralı Sahili'nde caretta caretta yavrularının yuvalarından denize yolcuğu başladı

Antalya'nın Kemer ilçesindeki Çıralı Sahili'nde yuvalarından çıkan, nesli tükenme tehdidi altındaki caretta caretta yavrularının denize yolculuğu başladı.


İstanbul dahil birçok ilden görüldü! Gökyüzünden süzülen parlak ışık kümesi heyecan uyandırdı

Bazı illerde akşam saatlerinde gökyüzünde görülen parlak ışık kümesi kameralara yansıdı.


Kayalıklardan düşen şahıs ortak operasyon ile kurtarıldı

Likya Yolu Çoban Koyu mevkiinde yaralanan bir kişi ve yanında bulunan 2 turist Sahil Güvenlik, AKUT ve AFAD ekiplerinin ortak çalışması ile kurtarıldı.


Çankırı ve Kastamonu'da parlak cisim görüldü

Çankırı ve Kastamonu'da, gökyüzünde görülen ve göktaşı olduğu iddia edilen parlak cisimler merak uyandırdı. Göktaşı olduğu tahmin edilen cisimler cep telefonu kameraları ile saniye saniye görüntülendi.


İstanbul'da meteor paniği

İstanbul'da gökyüzünde görülen parlak cisim merak uyandırdı. Cismi gören vatandaşlar o anları cep telefonlarıyla kaydetti.


Aksaray’da iki bina arasındaki alevler korkuttu

Aksaray’da iki bina arasındaki boşlukta bilinmeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede büyürken, alevler binanın yalıtım malzemesini de tutuşturarak yukarılara sıçradı.


Istanbul Airport named Europe's best air hub

Istanbul Airport, Türkiye's gateway to the world, has won the "Best Airport" award in the category of air hubs welcoming more than 40 million passengers per year by the Airports Council International (ACI) Europe


Kayıp kız Mudanya’da bulundu

Bursa'da sabah saatlerinde kaybolan 10 yaşındaki kız çocuğu Mudanya'da bulundu.


Dünya Değişim Günü 7 Temmuz’da kutlanıyor

Uluslararası Değişim Federasyonu (ULUDEF) tarafından her sene 7.7 tarihinde kutlanan “Dünya Değişim Günü”, 7 Temmuz Pazar günü yurt içi ve yurt dışı 100’ün üzerinde şehirde kutlanacak.


Aksaray’da 300 keklik doğaya salındı

Tarım arazilerindeki zararlı haşerelerle mücadele konusunda oldukça etkili bir rol oynayan keklikler, Aksaray'da doğaya salındı.


Adanalıları serinletecek haber! Yaz şenliği başlıyor: Yayla havası mı deniz kenarı mı?

Adana'da kavurucu sıcaklara yaz şenliği ile ara verilecek. Yumurtalık ve Karataş’ta düzenlenen etkinliklerde Adanalılar sanata doyacak.


Milli Park’ta ziyaretçiler çevre konusunda bilgilendirildi

Aydın’da yaban hayatının son sığınağı olarak kabul edilen Dilek Yarımadası Milli Parkı’na gelen ziyaretçiler, çevre ve milli parklar konusunda bilgilendirilirken, orman yangınlarına dikkat çekildi.


Tadini Roma eserlerinin önü otopark oldu: İstanbul’un en etkileyici anıtlarından biri

Sultanahmet’te bulunan ve İstanbul’un en eski yapılarından olan tarihi hipodromun Sultanahmet Meydanı’na yakın bir noktada bulunan Sfendon bölümü ve çevresi bakımsızlığı ile dikkat çekti. Yaklaşık 1700 yıl önce Doğu Roma döneminde inşa edilen ve inşa edildiği dönemde çeşitli tören, yarışlar ve spor müsabakalarının yapıldığı hipodromun duvarının çevresi sosyal medyada da tartışma konusu oldu. Yüksekliği ve boyutu ile dikkat çeken yapının önünde...


Bir gün pazarda tanışmışlardı... Önce kına, ertesi gece düğün

Gösteri dünyasının ünlülerinin düğünlerini bilirsiniz... Kelimenin tam anlamıyla dillere destandır ve dedikodusu da aylarca sürer...


Vatandaşlar boş araziden gelen kötü kokuya dayanamadı ve şikayette bulundu! Nedeni belli oldu

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde vatandaşların kötü koku ihbarı üzerine yapılan araştırmalarda boş arazide sülfürik asit bulundu. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Cırgalan Mahallesi Sivas Bulvarı üzerinde bulunan boş araziden gelen kötü koku üzerine vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine polis ekiplerinin yanı sıra AFAD ekipleri de sevk edildi. Ekipler tarafından arazide yapılan araştırmalarda sülfürik asit olduğu belirlenen sıvı bulundu....


Balıkesir'de Aromaterapi Festivali Başladı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen Balıkesir 5. Aromaterapi Festivali başladı. Festival kapsamında tıbbi ve aromatik bitkiler tanıtılıyor, atölye çalışmaları ve konserler düzenleniyor.


Kiğılı, yeni smokin koleksiyonunu tanıttı

Kiğılı, yeni smokin koleksiyonunu duyurdu.


Ani'den 22 yıl önce çıkarılan "yılan başlı" bilezikler müzede yerini aldı

Kars Arkeoloji ve Etnografya Müzesi Müdür Vekili Hakim Aslan: Ani'den 22 yıl önce çıkarılan "yılan başlı" bilezikler müzede yerini aldı


Kurşun yağdırmıştı! Sevgililere pusu kuran eski eş tutuklandı! Kahreden detay ortaya çıktı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde boşandığı eşi Derya B.'nin sevgilisi Orhan Murat'ı silahla öldüren şahıs, olaydan kısa bir süre sonra sokakta yürürken yakalanırken şüpheli sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Nalbant'ın saldırıda öldürdüğü Orhan Murat'ın yaşları 10 ile 19 arasında değişen 3 çocuk babası olduğu ve eşinden yıllar öce boşandığı öğrenildi. İlginizi Çekebilir Olay, gece yarısı saat 01.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Toplum...


Moda devi Dior ve Armoni'ye kayyum atandı: Pahalı çantaların arkasında sömürülen işçiler var

Dünyaca ünlü moda markaları Dior ve Armoni'ye işçi sömürüleri nedeniyle kayyum atandı. View on euronews


Eski eşinin sevgilisini pusu kurup, öldürdü! Sokakta yürürken yakalandı

Olay, gece yarısı saat 01.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Toplum Sokak'ta yaşandı. M.N. isimli şahsın bir süre önce karısından boşandığı ve boşandığı eşinin Orhan Murat isimli kişiyle sevgili olduğu öğrenildi. Kimlik bilgileri henüz tespit edilemeyen eski karısı ile sevgilisi Orhan Murat’ı uzun süredir takip ettiği öğrenilen M.N.’nin gece yarısı Cumhuriyet Mahallesi Toplum Sokak'ta pusu kurduğu iddia edildi. Orhan Murat ile eski karısına...


Patlayan tüp evi ve samanlığı kül etti

Çorum'un Alaca ilçesinde bir evde tüp patlaması sonucu çıkan yangında ev ve samanlık kullanılamaz hale geldi.


Dijital çağda çocukların "hareketsiz sosyalleşmesi" omurga sağlığını etkileyebilir

Teknolojinin hızlı gelişimi, özellikle 2000'li yıllardan itibaren doğan nesillerin, geleneksel iletişim biçimlerini terk ederek sanal dünyanın parçası olmasına neden olurken, bu durum kalıcı sağlık sorunlarına kapı aralıyor.


Polonya’da sarhoş rahip cenaze töreninde sızdı

Polonya'da bir cenaze törenini yöneten rahip törenin ortasında uyuyakaldı. Rahibin sarhoş olduğu ortaya çıkarken, ayini bir başka rahip tamamladı.


Yılda 25 santimetreden az yağmur yağıyor: Çöller neden kuruyor?

Çöller, geniş kum tepeleri, kayalık kanyonlar, adaçayı bozkırları ve kutup buzulları da dahil olmak üzere birçok şekilde olabilir.


Discover Colombia’s coastal gem of tradition and charm: Taganga

Nestled by the Sierra Nevada mountains, Taganga—meaning "where the sea comes in"—is a village where tradition thrives alongside modern charm


İtfaiye imdatlarını yetişti

İtfaiye imdatlarını yetişti Mardinin Kızıltepe ilçesinde apartman dairesinde yangın çıktı. Yangın çıkan dairedekiler kendilerini dışarı atarken, diğer dairelerde mahsur kalanları ise itfaiye ekipleri kurtardı. Yangın, akşam saatlerinde Kızıltepe ilçe merkezindeki Tepebaşı Mahallesi 604üncü Sokakta meydana geldi. Nurullah Çetine ait Çahalar Apartman...


Köpeklerin saldırdığı yavru karacayı vatandaş kurtardı

Kastamonu’da köpeklerin saldırdığı yavru karaca, biçerdöver ile tarlada çalışan vatandaş tarafından kurtarıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince teslim alınan karaca tedavisinin ardından doğaya salınacak.


Van otlu peyniri yaz aylarında hediyelik olarak alınıyor

Van'da endemik bitkilerin karışımıyla yapılan ve kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi otlu peynir, yaz aylarında Türkiye'nin dört bir köşesine hediyelik olarak gönderiliyor.


Kirazlı Mahallesi yeni yeşil alana kavuşuyor

Kirazlı Mahallesi yeni yeşil alana kavuşuyor KUŞADASI (Aydın), (DHA) - AYDIN'ın Kuşadası ilçesi belediyesi, ilçe genelinde eşil alan miktarını artırmak amacıyla Kirazlı Mahallesi’nde peyzaj çalışmasına başladı. Kısa süre içerisinde tamamlanacağı belirtilen çalışmaların ardından Kirazlı'nın içerisinde çeşitli etkinlik ve organizasyonların da düzenle...


Uzmanı, yılan ve akrep sokmasında yapılması gerekenleri anlattı

Tunceli Devlet Hastanesi acil hekimi Dr. Celal Oktay Karataş, yılan ve akrep sokmasında yapılması ve yapılmaması gerekenler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yılan ve akrep zehrinin etkilerinin türlerine, etkilenen bölgenin konumu ve kişinin metabolik yapısına göre değişiklik gösterdiğini belirten Dr. Karataş, panik yapmamayı, etkilenen bölgenin yıkanmasını, bandaj uygulamasını ve buz uygulamasını önerdi.


Samsun'da narkotik dedektör köpeği tırda çeşit çeşit uyuşturucu buldu

Samsun'da yapılan bir aramada, narkotik dedektör köpeği ile birlikte bir tırda çeşit çeşit uyuşturucu madde ele geçirildi. Polis ekipleri, tırı durdurarak yapılan aramada 740 gram skunk, 479 gram metamfetamin ve 2 bin 744 adet sentetik ecza buldu. Olayla ilgili araç sürücüsü gözaltına alındı.


Yorgun mermi Pera bebeği öldürmüştü! Damatla birlikte 5 kişi tutuklandı

Yorgun mermi Pera bebeği öldürmüştü! Damatla birlikte 5 kişi tutuklandı Aydının Söke ilçesinde düğün konvoyundan ateşlenen yorgun merminin başına isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren 11 aylık Pera bebeğin ölümüne ilişkin gözaltına alınan, aralarında damat Doğan G.nin de bulunduğu 5 kişi tutuklandı. Olay, pazartesi günü saat 14.00 sıralarında, Çelt...


İstanbul semalarında ilginç anlar: Parlak cisim merak uyandırdı

İstanbul'da gökyüzünde görülen parlak cisim merak uyandırdı. Cismi gören vatandaşlar o anları cep telefonlarıyla kaydetti.


Zonguldak'ta ormanlık alanlara girişler yasaklandı

Zonguldak'ta yangın riskine karşı ormanlık alanlara girişlere 30 Eylül'e kadar izin verilmeyecek.


Bilecik'te birçok etkinliği içinde barındıran "Gölpark Fest" başladı

Bilecik'te Valilik himayesinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen ve birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak "Gölpark Fest", başladı.


Yüksekova'da kırmızı listede bulunan kanguru faresi görüntülendi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde su içmeden doğada kalabilen ve dünyanın en ilginç 19 hayvanından biri olan kanguru faresi görüntülendi. Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği'nin 'Kırmızı' listesinde bulunan kanguru faresi, Yüksekova'ya 50 kilometre uzaklıktaki Yeşiltaş köyü yakınlarında görüntülendi. Akşam saatlerinde dışarıda gezdiği sırada hemen karşısında değişik bir farenin çıktığını belirten Okan Kameri, 'Ben hemen durdum ve o değişik fareyi kaydettim. Bir süre sonra fare ortalıktan kayboldu' dedi. Okan Kameri, cep telefonuyla görüntülediği hayvanın yaptığı incelemeler sonucunda kanguru faresi olduğunu sözlerine ekledi.


'Yıllarca bize böyle söylediler ama...' Canan Karatay'dan ezber bozan uyarı! '20 dakikada 20.000 ünite D vitamini üretiyor'

Ezber bozan açıklamaları nedeniyle sık sık gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay'dan 'yaz' uyarısı geldi. 20 dakikada güneşlenmenin vücutta 20.000 ünite D vitamini ürettiğini belirten uzman isim, “Aslında öğle zamanında güneş ışığı almamızda fayda var. Fakat senelerden beri 'Saat 10.00'dan sonra güneşlenmeyin, 16'dan sonra güneşlenin' diyorlar” ifadelerini kullandı ve yapılması gerekenleri tek tek sıraladı.


Çubuklu kadınların annelerinden öğrendiği hamur işleri geçim kaynakları oldu

Ankara'nın Çubuk ilçesinde yaşayan ev hanımları annelerinden öğrendikleri hamur işlerini yaparak hem yöresel lezzetleri geleceğe aktarıyor hem de aile ekonomilerine katkı sağlıyor.


Yıldız Tilbe muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp poz verdi

Yıldız Tilbe, önceki gün Zorlu AVM'deydi. Bir süre yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yapan sanatçı, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz verdi.


Serdivan Trafik Park’ta yaz tatili heyecanı başladı

Serdivan'da çocuklara trafik eğitimi ve eğlencenin bir arada sunulduğu Trafik Park, yaz tatili için yenilenen yüzüyle minik ziyaretçilerini bekliyor. Parkta yapılan tadilat ve yenilikler sayesinde çocuklar hem trafik kurallarını öğrenebilecek hem de keyifli zaman geçirebilecekler.


Turistler Ordu manzaralı dağ kızağı heyecanı yaşıyor

Karadeniz'in renkli şehri Ordu'ya gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler, dağ kızağı parkında heyecan dolu anlar yaşıyor.


Çorum'da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Çorum'un Sungurlu ilçesinde etkili olan sağanak yağış, vatandaşları hazırlıksız yakalayarak zor anlar yaşattı. Şemsiyesiz dışarı çıkan birçok kişi ıslanırken, bazı çocuklar yağmur altında eğlendi. Yağış sebebiyle yollarda su birikintileri oluştu ve Diğ Çayı'nın su seviyesi yükseldi.


Aniden bastıran yağmur yolları göle çevirirken, bunun keyfini çocuklar çıkardı

Bilecik'te öğleden sonra bastıran gök gürültülü sağanak yağış sonrası Küçük Sanayi Sitesi yollarında sular bir çok dükkanı girerken, biriken suyun keyfini çocuklar çıkardı.


Burhaniye'de 'mis kokulu' festival

Burhaniye'de 'mis kokulu' festival BALIKESİR, (DHA) - BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde; Ayvalık, Burhaniye, Edremit ve Gömeç belediyelerinin paydaşlığında düzenlenen Balıkesir 5. Aromaterapi Festivali, Burhaniye ilçesinde başladı. Aromaterapiye dair her şeyin yer aldığı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çiftçi Eğitim Merkezi (BAÇEM) ve Öre...