BU ELBISE şAKA Mı?

Melisa Döngel en iyi kadın oyuncu seçildiği ödül törenine en kötü giyinen olarak gelmeyi başarmış. Kostümü bir yere kadar anladık da o bele sarılan kuşak ile dekoltenin anlamsız yerini anlamak mümkün değil! Bir de kırmızı elbise giyeceksen zaten renk iddialı elbisenin hakkını vereceksin.

İŞTE BU

Miray Daner, son dönemde bir güzelleşti ki bu güzellik kostümlerine de yansıdı. Siyah mini takımı ve gökkuşağı ayakkabıları harika görünüyor. Hem iddialı hem şık... İşte bu şekilde bir görünüm alkışı hak ediyor.

KIRMIZININ YAKIŞTIĞI KADIN

Burcu Esmersoy, kırmızı straplez detaylı Özgür Masur imzalı elbisesiyle çok zarif. İşte kırmızı giyilir ama giyilecekse de böyle giyilir. Kendi güzel, elbise güzel olunca ortaya böyle hoş bir görüntü çıkıyor.

TEK KUSURU BU OLSUN

Sedef Avcı siyah straplez detay elbisesiyle çok zarif görünüyor. Sadece o ayakkabılar görünmeseydi ve eteğin boyu uzun olsaydı harika olmuş bile denebilirdi. Tek kusuru bu olsun.

ÇAKMA HÜRREM

Bilge Öztürk tarzı olan kadınların arasında ama bu kez bizi yanılttı. O hem göğüste hem etek de her yeri fırfırlı saten elbise yetmezmiş gibi boynundaki kolye, bileklik, yüzük derken bir de ayakkabılarıyla çakma Hürrem gibi görünüyor. Bu stil Bilge Öztürk'ün tarzı olamaz.

2024-04-19T06:37:50Z dg43tfdfdgfd