EN VEFASıZ 3 BURç: KULLANıLMış SARı MUTFAK BEZI GIBI BIR KENARA ATıYORLAR

Astrolojiye göre bazı burçların vefası yok! Bu burçlar uzun süreli ilişki yaşamaz ve günü geldiğinde karşılarındakini bir paçavra gibi atabiliyor. İşte en vefasız 3 burç...

Vefa, tıplkı diğer hasletler gibi insan yaşamında önemli rol oynar. Ve astrolojiye göre bazı burçlar diğerlerine göre daha vefasızdır. Bu burçlar, sevgili ve bağlılık konusunda eksiktir. Daha çok bencil ve günübirlik yaşamayı seçerler. Özgürlük konusunda sınır tanımazlar. Siz de bu burçlardan birine mensup olduğunuzu düşünüyorsanız tam da doğru yerdesiniz İşte en vefasız 3 burç...

İkizler burcu: Denge sorununu özgürlük sanıyor İkizler, günlük yaşamlarında dengesiz olarak tanınırlar. Merkür gezegeni tarafından yönetilir. Evet, yaratıcılık konusunda sınırsızdır. Ancak bu ilişkilerinde adeta problemin ana kaynağıdır. Vefa ve bağlılık konusunda çektiği sıkıntı kimi zaman onu yalnız bırakır ancak bunun nedeni konusunda üzerinde düşünmez.

Kova burcu: Bağlanma sorunu var İleri görüşlü doğaları onları şu anı yaşamakta sıkıntı çekmesine neden olur. Uranüs tarafından yönetilen Kova burcu keskin zekasının ceremesini bağımsızlıkla çeker. Ancak bu bağımsızlık onu vefasız olarak tanınmasına neden olur. Kalıpların dışına çıkan Kovalar, dost canlısı olarak bilinse de en yakınlarını bile gözden çıkarabilir.

Akrep: Strateji dehası Plüton'un yönettiği Akrepmler, dönüşüm ve değişimin adeta sembolüdür. Keskin sezgileri ve analitik zekaları gündelik ilişkilerde kendini gösterir. Hesaplı hareketleri ve kurnaz zekalarıyla iletişim kurmakta zorluk çekmezler. Ancak bağ kurmakta zorluk çektikleri de bir gerçektri. Bu onları diğerlerinden ayıran en büyük özelliktir.

Astrolog Dinçer Güner, 27-28 Nisan haftasonunda burç yorumlarını paylaşt. Güner, Merkür ve Neptün'ün birlikte hareket edeceğini söyleyerek şu paylaşımı yaptı:

"Kuşku, şüphe gibi duygulara karşı yenik düşmeyi de beraberinde getirebilir. İyi tarafı ile manevi yolculuklar, din ile bütünleşme, ruhsal tatmin gibi etkileri de olabilir. Bu aralar aşk-meşk konuları hayatımızda hız kazanabilir amma velakin hiç bir şey göründüğü gibi de olmayabilir. Takke düştü kel göründü gibi durumlarla karşılaşmak istemiyorsak her bize gülene, yaklaşana yelkenleri hemen indirmemek gerek. Kandırılmalara açık zamanlardayız.

Enerjimizde ciddi dalgalanmalar olabilir. Saatimiz saatimize uymayabilir. Belki de enerjimiz yerlerde gezebilir. Hiç bir şey yapmak istemeyebilir, kaçabiliriz. Kendimizi kullanılmış, ıslak sarı mutfak bezi gibi hissedebiliriz."

"Bu aralar hayır kurumlarına yardım, yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmek, şefkat eli uzatmak, manevi anlamda destek olmak içinde güzel zamanlardır. Enerjinizi hayır işlerine harcayabilirsiniz.

Gerçeklerden kopmamak gerek, enerjinizi gerçekçi proje, konu ve insanlar için ayırın. Boş hayallerin peşinde koşarken ayağınız bir skandala takılmasın. Ele güne rezil olmayın sonra. Bu aralar alkol gibi ürünleri tüketirken dikkatli olun, abartmayın, ağzınızla için. İlaç kullanırken ya da ürünleri satın alırken son kullanım tarihlerine bakın, zehirlenmelerin artabileceği zamanlar. Özellikle deniz ürünlerini tüketirken ekstra dikkat edin.

Cinsel anlamda her türlü fantezinizi gerçekleştirebileceğiniz zamanlar. Ama günün sonunda "Amaaan bu muydu" da diyebilirsiniz..."

"Bu dönemde yaratıcılığınız ve ilhamınız artabilir, yeni projeler ve fikirler ortaya çıkabilir. Bu kavuşum, karizmatik ve çekici bir etkiye sahip olmamızı sağlayabilir. Diğer insanlar üzerinde etkileyici bir izlenim bırakma şansını artırabilir. Bu dönemde duygusal tepkiler daha yoğun ve karmaşık olabilir. Hedefler ve amaçlar konusunda belirsizlik yaratabilir. Bu dönemde hedeflerimize odaklanmak ve gerçekçi bir şekilde ilerlemek için daha fazla çaba sarf etmek gerekir. Dikkat dağınıklığına ve motive olmakta zorlanmaya yol açabilir. Gerçekçi olmayan hedeflerin peşinden koşmamıza neden olabilir."

2024-04-27T08:56:08Z dg43tfdfdgfd