Müzik Video

Trending:


"Metroda mini etek, askılı giyinilmez" diyen Tuğba Ekinci sahneye jartiyerle çıktı

"Metroya da askılıyla binmesinler böyle bir ülkede" diyen şarkıcı Tuğba Ekinci, sahneye jartiyerle çıkınca sosyal medyanın gündemine oturdu. https://haberglobal.com.tr/magazin/metroda-mini-etek-askili-giyinilmez-diyen-tugba-ekinci-sahneye-jartiyerle-cikti-344999


Sokak kedisi, mamasını yemek isteyen tilkiye izin vermedi

Yalova’da sokak kedisi mamasına ortak olmak isteyen tilkiye izin vermedi. Tilki kedinin hamlesiyle bölgeden uzaklaştı.


Emiralem çileğinin kurusu kadın girişimcilere gelir kapısı oldu

İzmir'de, Menemen Tarımsal Kalkınma Kooperatifi bünyesinde yöreye özgü Emiralem çileğini üreten kadınlar bu ürünü kurutarak gelirlerini artırmayı başardı.


Perre Antik Kenti'ndeki cenn

Komagene Krallığı'nın 5 büyük kentinden biri olan Perre Antik Kenti'nde tek parça halinde sergilenen 155 metrekarelik cennet tasvirli mozaik, ziyaretçilerini bekliyor.


Orjinal Karaköy poğaçası tarifi! Kokusu adres değiştiriyor, içi yumuşacık

Karaköy poğaçası çok meşhur. Ustalar ise ısrarla bu enfes poğaçanın tarifini vermiyor. Peki yumuşacık ve kabarık poğaça nasıl yapılır?


Sivas'ın "doğal akvaryumu" ve “Hafik jips karstik alanı” jeolojik miras listesine girdi

Sivas'ın Gürün ilçesindeki Gökpınar Gölü ve Hafik ilçesinde bulunan jips karstik alanı, Türkiye'nin en önemli jeolojik mirasları listesine girdi. Sivas kent merkezine 147, Gürün ilçe merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan, berrak suyu ve turkuaz mavisi görünümüyle "doğal akvaryum" olarak da adlandırılan Gökpınar Gölü ile başta Hafik Gölü olmak üzere çok sayıda karstik yapının yer aldığı Hafik Evaporit karst alanı, jeolojik miras listesinde yerini aldı.


Bir yıldır aranan puhu kuşu bu halde bulundu!

Iğdır’da 2022 yılında kuş halkalama çalışmalarında yakalanan ve uydu vericiyle takibe alınan daha sonra da izi kaybedilen puhu kuşuna yeniden ulaşıldı. https://haberglobal.com.tr/gundem/bir-yildir-aranan-puhu-kusu-bu-halde-bulundu-345004


Hepimiz birer Sisyphos’uz: Cem Sağbil

Cem Sağbil… Eserleri ülke sınırlarını aşan, sanatı bronzun muhteşem dokusunda tüm zarafeti ve ihtişamı ile sizi içine alan, heykelin ikon ismi Cem Sağbil ile Yüzde Yüz İlham Veren Sohbetler’de buluştuk.


Düğün salonundaki dekor 4 yaşındaki Deniz'in sonu olmuştu! İstenen ceza belli oldu

Olay, 16 Temmuz 2023 günü, Fevzi Paşa Caddesi'nde meydana geldi. Düğün salonunda dekor amaçlı kullanılan duvar, düğün sırasında devrildi. E.E.G. (11) İ.S.Y. (7) ve Deniz Efe Çelebi duvarın altında kaldı. Çelebi hayatını kaybetti, yaralanan diğer çocuklar ise Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, sonrasında taburcu edildi. Deniz Efe Çelebi, İzmir Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsisi sonrası Tire ilçesinde annesi Emel ile babası Engin Çelebi ve...


Bu yiyeceklerden uzak durun! Yedikçe göbek bölgenizde yağlanma yapıyor: 'Bir lokması bile zarar!'

Uzmanlar, fazla kilolarından şikayetçi olan kişilerin beslenme alışkanlıkları ile yaşam tarzlarını değiştirmelerini öneriyor. Fiziksel aktivite bu süreçte oldukça önemlidir. Uzmanlar, çaba göstermelerine karşın “Ne yaparsam yapayım zayıflayamıyorum” diyen kişilerin sağlık kontrollerini yaptırıp gerektiği takdirde diyetisyenden yardım almasını öneriyor. Zayıf olan kişilerin göbek bölgesinde yağlanma olabiliyor. Burada dikkat edilmesi gereken...


Kayseri'nin Erciyes Dağı eteklerinde şakayıklar açtı

Kayseri'de Erciyes Dağı eteklerinde yetişen 'şakayık'lar (Paeonia Turcica) çiçek açtı. Endemik tür olan ve açtıktan 10 gün sonra kuruyan çiçeği koparanlara 244 bin lira ceza kesiliyor.


7 yıl önce hayallerinin peşinden gitti... Şimdi gül fabrikası var!

Berdan Mardini, 2018’de kurduğu Mardini Kozmetik firmasındaki çalışmalar için memleketi Mardin’e gitti.


Hatay'da yetim ve öksüz çocuklar doyasıya eğlendi

Hatay'da yetim ve öksüz çocuklar doyasıya eğlendi Samim SELÇUK/ HATAY, (DHA)- HATAY Valiliği himayeleri, Altınözü Kaymakamlığı ev sahipliği ve Altınözü Belediyesi’nin katkılarıyla yetim ve öksüz çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.Hatay Valiliği’nin Yüreğimizdeki Işık projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe 400 öksüz ve yetim çocuk katıldı. İlçeye ba...


4 çocuk annesiydi evde ölü bulundu!

4 çocuk annesiydi evde ölü bulundu! Yalovada olay, Armutlu ilçesinde yaşandı. Karşıyaka Mahallesi 15 Temmuz Bulvarında bir apartmanda yaşayan 4 çocuk annesi Hasibe Babir (29), dün kahvaltılarını yaptırdıktan sonra çocuklarını okula gönderdi. EŞİNİN CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTI AAda yer alan habere göre okul dönüşünde kapının açılmaması üzerine çocuk...


Ünlü yıldızın büyük aşkını ölüm elinden aldı... Son sözleri 'Ben gittikten sonra kendine bir sevgili bul' oldu

Dünya üzerinde herkes "ruh eşi" diye tanımlanan o kişiyi bulmak ister. Umut bu ya, er ya da geç beklediği o insanın karşısına çıkacağına inanır. Eğer söz konusu kişi fazlasıyla şanssız değilse bu da günün birinde gerçekleşir. Ruhunu tamamlayacak diğer yarısını bulur... Artık yapılacak tek şey vardır: Hayatın geri kalanını onunla geçirmek.


Alanya'da iki turistin korkunç ölümü! Ayrıntılar kan dondurdu

Antalya'nın Alanya ilçesinde Polonyalı turistler sürücü Zbigniew Piotr Kurzepa (59) ile yanındaki Magdalena Maria Kulik (47) hayatını kaybetti. Kazayla ilgili ayrıntılar ise kan dondurdu.


Eklem ağrılarını şıp diye kesiyor! Kelle paçadan 10 kat daha etkili, kolajen fışkırıyor

Kelle paça içerdiği kolajen miktarı ve çeşitli faydalarıyla birçok kişinin severek tükettiği bir çorba. Ancak bazı kişilerin damak zevkine hitap etmiyor. Ancak kelle paçadan 10 kat daha fazla kolajen içeren yeşil mercimek ve kemik suyuyla yapılan çorba kelle paça sevmeyenlerin imdadına yetişebilir.


Antalya'da iki turist yanarak can verdi

Antalya'nın Alanya ilçesine tatile gelen Polonyalı turist Zbigniew Piotr Kurzepa kullandığı otomobille istinat duvarına çarptı. Otomobilin alev almasıyla sürücü ve beraberindeki Magdalena Maria Kulik yanarak can verdi. 17 Mayıs günü 17.30 sıralarında Yeşilöz Mahallesi eski Gazipaşa yolu gürzergahında meydana gelen olayda, Zbigniew Piotr Kurzepa kul...


Alerjisi olan durdurmak için deniyor! Bol C vitamini kesintisiz hapşırıktan kurtarıyormuş

İlkbahar aylarında değişmeye başlayan hava durumu, birçok kişiyi alerjik açıdan zorlayabiliyor. Sinüs sorunlarına ve daha fazlasına neden olan bu durumu ise doğal besinler tüketerek hafifletmek mümkün. İşte alerjik sorunları dindiren, yavaşlatan besinler.


Kesime götürülen hayvana balta ve bıçakla işkence ettiler! 5 kişiye gözaltı

Amasya'da bir et entegre tesisinde büyükbaş hayvana bıçak ve baltayla eziyet edildiği ortaya çıktı. Vahşetin görüntülerinin sosyal medyada yayılması üzerine inceleme başlatıldı. Soruşturma kapsamında 5 kişi, jandarma tarafından gözaltına alındı. Amasya Valiliği, adli tahkikat başlatıldığını ve gerekli idari yaptırımların uygulandığını açıkladı. Tesisin avukatı ise olaydan dolayı üzgün olduklarını belirtti.


Cezaevinde anoreksiya hastası tahliye edildi, sağlığı düzelirse tekrar cezaevine girebilir

Cezaevinde yemek yiyememe hastalığına yakalanıp 37 kiloya düşen ve sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilen Nihal Candan'ın, sağlığını toparlaması durumunda tekrar cezaevine dönebileceği belirtildi. Hukukçu Yurdal Kılıçer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Eğer şartları cezaevi koşullarını kaldırabilecek hale gelmişse, her an mahkeme tarafından tutuklama kararı verilebilir. Candan'ın, sağlığını toparlaması durumunda tekrar tutuklanmasında bir engel yok." ifadelerini kullandı.


Diri diri gömüldü! Toprak altında ölümle yaşam arasında dört gün

Polis memurları, 74 yaşındaki bir kadının kendi evinde bir akrabası tarafından ölü bulunmasının ardından soruşturma yürüttükleri sırada tüyler ürperten bir keşif yaptı... Yaşlı bir kadının evinde ölü bulunmasının ardından geçtiğimiz Pazartesi günü Moldova'nın kuzeybatısındaki Ustia'daki bir konuta adli tıp uzmanları çağrıldı. Uzmanlar, kadının fiziki saldırıya uğradıktan ve ağır yaralandıktan sonra öldüğünü tespit etti. ANİDEN YARDIM...


Dekor duvar düğünde devrilmişti! İşte Efenin canı için istenen ceza!

Dekor duvar düğünde devrilmişti! İşte Efenin canı için istenen ceza! İzmirin Torbalı ilçesinde olay, 16 Temmuz 2023 günü, Fevzi Paşa Caddesinde meydana geldi. Düğün salonunda dekor amaçlı kullanılan duvar, düğün sırasında devrildi. E.E.G. (11) İ.S.Y. (7) ve Deniz Efe Çelebi (4) duvarın altında kaldı. DENİZ EFE HAYATINI KAYBETTİ Deniz Efe Çelebi hay...


Artan cilt kanserlerine karşı 'ben haritası' çıkarılacak

Türk Dermatoloji Derneği, Türkiye'de görülme sıklığı artan cilt kanserinin erken dönemde tespiti ve insanları bu konuda bilgilendirmek için 28 il ve 47 merkezde ücretsiz "deri" taramaları başlatıyor.


Doğanın kalbindeki incisi Zinav Gölü, ziyaretçilerini cezbediyor

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde yer alan Zinav Gölü, ilkbaharın gelişiyle birlikte kartpostallık manzaralar sunuyor. 1.5 kilometrekarelik alanı ve 25 metre derinliği ile dikkat çeken göl, çevresindeki korunmuş orman alanı ve barındırdığı balık türleriyle doğaseverlerin gözde mekânı haline geliyor.


Anksiyeteyi yenmede etkili 8 yöntem

Anksiyete, genellikle aşırı endişe, korku ve gerginlik hissi ile karakterize edilir. Buna rağmen yaşanılan huzursuzluk, endişe ve korku hislerinin yoğunluğu fark etmeksizin bu duygularla baş etmenin yolları vardır. Peki, anksiyeteden kurtulmak için ne yapılabilir?


Diyarbakırlı Baran çiftinden "tatlı" hizmet

Diyarbakır'da yaşayan 6 çocuklu Baran çifti dayanışma içerisinde hazırladıkları 6 çeşit tatlıyı tarihi ve turistik mekanlarda satıyor.


"Bir türlü kilo veremiyorum" diyenler dikkat! Sebebi "duygularınız..."

Psikolojik faktörlerin obeziteye neden olduğu gibi obezitenin de psikolojik sorunlara yol açtığını belirten Doç. Dr. Taha Can Tuman, “Obeziteye sahip kişilerin normal kilolulara göre son bir yılda majör depresyon atağı geçirme riski beş kat fazladır. Obezite depresyon ilişkisi kadınlarda daha güçlü görünür. Bir çalışmada kadınlarda obezitenin depresyonda yüzde 37’lik bir artışla ilişkili olduğu gösterilmiştir” dedi.


Adana'da bir doğa harikası: Yumurtalık Lagünü

Adana’daki Yumurtalık Lagünü Millî Parkı birçok canlı türüne ev sahipliği yapıyor.


Sancaktepe’de kurulan indirim fuarı vatandaşları ağırlıyor

Sancaktepe’de kurulan giyim ve ayakkabı fuarında çeşitli kıyafetler, ayakkabılar, takım elbiseler, çantalar ve benzeri ürünler indirimli fiyatlardan satılıyor. Çadıra alışverişe gelen vatandaşlar aynı zamanda çadır dışında kurulan stantlarda farklı illere ait yöresel lezzetleri tadabiliyor.


Zeytin Çiçeği Festivali, renkli görüntülerle başladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Zeytin Çiçeği Festivali, üreticilerin yöresel yiyecekler ve el işi ürünlerini sergilediği stantlar ile renkli görüntülere sahne oldu.


'Turistik Tuz Ekspresi' seferlerine başladı

Ankara çıkışlı Turistik Tuz Ekspresi, bugün ilk seferine çıktı. 90 yıl önce Tenezzüh Treni olarak isimlendirilen 'turistik Tuz ekspresi' treninin Çankırı'nın tarihi ve kültürel güzelliklerini yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıtması hedefleniyor.


Van'da anne ayı ve yavruları yiyecek ararken görüntülendi

Van’ın Bahçesaray ilçesinde anne ayı ve 3 yavrusu doğada yiyecek ararken görüntülendi. https://haberglobal.com.tr/gundem/vanda-anne-ayi-ve-yavrulari-yiyecek-ararken-goruntulendi-345040


Sofya Üniversitesi Türkoloji Bölümü geleneksel öğrenci töreni düzenlendi

Sofya Üniversitesi Türkoloji Bölümü geleneksel öğrenci töreni düzenlendi Sofya Üniversitesi "Aziz Kliment Ohridski" Klasik ve Modern Filoloji Fakültesi Türkoloji ve Altayistik Bölümü geleneksel öğrenci töreni yapıldı. Türkiye Cumhuriyeti Sofya Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliğinin desteğiyle düzenlenen etkinlikte, Türk, Azerbaycan ve Kazakistan kültü...


Kurusu da suyu da ilaçmış! İbn-i Sina'nın kitabında bahsi geçen 'kavun' reçetesi

Genellikle kavun kabuklarını doğradıktan sonra çöpe atarız. Ancak İbn-i Sina, yıllar önce kavun kabuklarının atılmaması gerektiğine dair bilgiler paylaşmış. İster suda kaynatın, ister güneşte kurutun. İşte vücuda ilaç gibi gelen kavun kabuklarının etkileri.


Babalar Günü ne zaman, bu yıl Babalar Günü hangi güne denk geliyor? Haziranın kaçıncı haftası Babalar Günü olarak kutlanıyor?

Babalar Günü'nün ne zaman, hangi tarihte kutlanacağı mayıs ayının ikinci haftası geride kalırken sorgulanıyor. 20. yüzyılın başlarında ilk kez ABD'de kutlanan Babalar Günü bugün dünyanın birçok yerinde kutlanıyor. İşte Babalar Günü ne zaman, bu yıl Babalar Günü hangi güne denk geliyor? Sorularının yanıtı…


Balıkesir’in kültürel mirası Heritage’te tanıtıldı

8. Heritage İstanbul Fuarı’na katılan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeyi planladığı restorasyon ve müzecilik çalışmalarını 7’si yurt dışından olmak üzere 120’nin üzerinde profesyonel katılımcı kuruluşa ve ziyaretçiye tanıttı.


70 yaşındaki Bilal amca, 60 yıldır bitki yetiştirip satıyor

Kahramanmaraş'ta yaşayan 70 yaşındaki Bilal Demir, 10 yaşından beri bitki yetiştirip satıyor. Yüzlerce bitki çeşidi arasında hayatını geçiren Demir, insanlara faydalı işler yapmaya çalıştığını belirtiyor. Müşterileri arasında çevre iller ve Türkiye'nin farklı bölgelerinden de olan Demir, istenilen bitki çeşidini hazırlayıp veriyor.


Zeytinin hikmetleri bitmiyor! Rüyanızda evleneceğiniz kişiyi görüyorsunuz! Uyumadan önce 11 zeytin yerseniz ne olur?

Zeytin mitolojik bir meyve. Sağlığa da birçok faydası olan zeytinin kaç adet tüketildiği çok önemli. İşte detaylar...


İkna edile edile dört tane doğurdu... Şimdi kendini genç kocasıyla eğlence gecelerine bıraktı

Gösteri dünyasının bazı ünlüleri belki de yüklü miraslarını bırakacakları ne kadar çok kişi olursa o kadar iyi olduğunu düşünüp durmadan çocuk sahibi oluyor. Yaşadıkları evlerde onlara yardımcı olan çalışanları da bulununca işleri o kadar da zor değil.


İstanbulda korkunç olay! Döve döve kaçırdılar!

İstanbulda korkunç olay! Döve döve kaçırdılar! İstanbulda olay Üsküdarda 3 gün önce yaşandı. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlunun haberine göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine saat 19.25 sıralarında, "Adam kaçırıldı" ihbarı geldi. GÖRÜNTÜLER ÇEKİLDİ Gelen ihbarla birlikte cep telefonuyla çekilen olay anına ait görüntüler de polise ul...


Kilolarca altın takılan gelin yürüyemedi! Halay çekenlerin üzerine saatlerce dolar ve TL saçıldı

İzol aşireti mensubu iş insanı Mehmet Aydınlık ile bankacı Ayşegül Altuner hayatlarını birleştirdi. Kentteki bir düğün salonunda düzenlenen düğüne, bölgedeki aşiret reisleri ile yüzlerce kişi katıldı. Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin nikahlarını kıymasının ardından dans eden çiftin ve halay çekenlerin üzerine davetliler, 1 dolar ile Türk lirası banknotları saçtı. Deste deste dolarların ve Türk lirasının havada uçuştuğu düğünde,...


Alanya'ya 180 turist gemiyle geldi

Fransa bandıralı L'Austral isimli yolcu gemisi, Kuşadası'ndan Alanya'ya 180 turistle geldi. Gemideki yolcular, ilçenin tarihi yerlerini gezerek fotoğraf ve video çekti. Geminin akşam saatlerinde Antalya Limanı'na hareket edeceği belirtildi.


'Çağla Şıkel'in ayakları' görüntüsü şaşırtmıştı! Ünlü modelden cevap geldi

Manken ve sunucu Çağla Şıkel meditasyon yöntemleri dışında şimdi de ayaklarıyla magazin gündemine geldi. Sosyal medyada yayınlanan bir fotoğrafta 'Çağla Şıkel'in ayakları' notu diye paylaşımı kısa sürede binlerce yorum aldı. Bu paylaşıma kayıtsız kalmayan Şıkel, paylaştığı video ile adından söz ettirdi.


Çıldırtan stresi anında sıfırlayan '4 dakika' tekniği! Bu noktaları bulup bastırmak yetiyor

Yoğun iş stresi, sosyal ilişkiler ve anksiyete belirtileri yaşamınızı bir hayli zorlaştırabilir. Araştırmalara göre stresi azalttığı belirtilen' 4 dakika tekniği' adında bir egzersiz bulundu. Deneyenler, hayat kurtardığını söylüyor.


"Yüzüme küçük dokunuşlar yaptırdım..."

"Yüzüme küçük dokunuşlar yaptırdım..." Hemen hemen her hafta yaptığı bir paylaşımla gündem olan Cem Yılmaz, bu sefer 19 yaşında çektirdiği bir fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden sevenleriyle paylaştı. 51 yaşında olan ünlü komedyen, bahsi geçen gençlik yıllarına ait fotoğrafa uyguladığı netleştirme işlemini, esprili bir dille; "Yüzüme küçük d...


21 yaşındaydılar... 2 gencin feci ölümü!

21 yaşındaydılar... 2 gencin feci ölümü! Manisada, Ali Erdoğanın (21) kullandığı motosiklet, İzmir-Ankara kara yolu Alahıdır Kavşağı yakınlarında kontrolden çıkarak bariyere çarptı. DEVRİLEN MOTOSİKLETTEN SAVRULDULAR AAda yer alan habere göre devrilen motosikletten savrulan sürücü Erdoğan, olay yerinde hayatını kaybetti. DİĞER GENÇ DE HASTANEDE CAN...


Deveciler Hanı otel olarak hizmet verecek

Deveciler Hanı otel olarak hizmet verecek Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA)- TOKAT'ta 16’ncı yüzyılda yapılan ve yolcuların kaldığı, yük taşıyan hayvanların dinlendiği Deveciler Hanı, artık otel olarak hizmet verecek.Kent merkezi Sulusokak'taki tarihi yapıların arasında yer alan Deveciler Hanı, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restorasyonu tamamlandıktan...


Kirli sırlar ortalığa saçıldı! Nişanlısı düğün günü öldü, gerçeği yıllar sonra öğrendi

Takvimler 2020 yılının Ağustos ayını gösterirken ölüm, Kaitlin Palmieri ve nişanlısı Eric'i düğün günlerinde ayırdı.O sırada 35 yaşında olan Palmieri, rüyalarındaki sevgilisinin, 'Evet' demeden yalnızca birkaç saat önce, 33 yaşında ölümcül bir kalp krizi geçirdiğini öğrendiğinde adeta acıdan felç oldu. Umutsuzluğa kapılan genç kadın, sonsuza kadar sürecek gibi hissettiren bir umutsuzluk yaşıyordu. Ta ki, nişanlısının ikili hayatının sırrı ortaya...


Saat: 04.00te alevler yükseldi! Anne ve kızı içerdeydi!

Saat: 04.00te alevler yükseldi! Anne ve kızı içerdeydi! Çankırıda olay, Yapraklı ilçesinde yaşandı. İlçeye bağlı Yenice köyünde, Ümmühan (78) ve kızı Gülden Kütükün (40) yaşadığı evde saat 04.00 sıralarında yangın çıktı. KOMŞULARI YANGINI İHBAR ETTİ DHAda yer alan habere göre yangını fark edenler, itfaiyeye ihbarda bulundu. Olay yerine çok sayıda i...