KAHTALı MıçE SITEM ETTI! GıRTLAK KANSERINE YAKALANDığı SöYLENMIşTI…

'Kahtalı Mıçe' olarak tanınan ses sanatçısı Mustafa Aslan hakkında çıkan haberlere isyan etti... Mıçe, 'Eski bir haberi gündeme getirmişler' dedi.

‘Felaket Tellalı’ olarak tanınan Onur Akay tarafından ‘Kahtalı Mıçe’ olarak tanınan şarkıcı Mustafa Aslan’ın gırtlak kanserine yakalandığı iddia edilmişti. 71 yaşındaki Türk halk müziği sanatçısının, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gördüğü iddiası ardından Mıçe'den açıklama geldi.

Ünlü sanatçı gırtlak kanseri tedavisi gördüğü ve ekonomik sıkıntılar yaşadığı yönünde çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı:

"Evet, biraz rahatsızım ama gırtlak kanseri değilim. İki tane kitle var ince bağırsağımın üstünde. Onun tedavisini ve kemoterapisini görüyorum.

Gayet iyim. Tedavi gördüğüm için biraz hırpalandım bu da normal. Sevenlerim, dostlarım akrabalarım var ve benim için korkuyorlar."

Sevgili dostlarım, gırtlak kanseri olduğuma ve ekonomik durumuma ilişkin asılsız haberler yapılmaktadır. Lütfen bu haberlere itibar etmeyiniz. Sizden sadece dualarınızı istiyorum Selam ve dua ile 🙏

2024-05-08T06:27:51Z dg43tfdfdgfd