KüçüK EVLER İçIN MüKEMMEL OLAN 12 UCUZ YAPı MALZEMESI

1. Prefabrik elemanlar

Mimarideki en büyük ilerlemelerden biri, elemanları önceden üretilen ve daha sonra kolayca, hızlı ve nispeten ucuz bir şekilde istenilen yere dikilebilen prefabrik evlerden geliyor. Bu evler çok çeşitli malzemelerden yapılabilir; bunlarla ucuza inşa etmenin pek çok yolu vardır!

2. Beton plakalar

Bir binanın hızlı ve kolay bir şekilde inşa edilmesi gerektiğinde beton plakalar mükemmel bir seçenek olabilir. Neyse ki beton sadece ucuz yapı malzemelerinden biri değil, aynı zamanda son derece popülerdir, bu nedenle paneller ham bir görünümle ön plana çıkabilir ve kesinlikle şık görünebilir. Bu nedenle beton, minimalist tarzdaki evler için bile son derece popüler bir yapı malzemesidir.

3. Taş dış cephe kaplaması

Taş kaplama hafiftir, güzeldir ve işlenmesi kolaydır. Bu şekilde pahalı bir görünüm elde edersiniz ancak yine de ucuza inşa edebilirsiniz.

4. Geri dönüştürülmüş nakliye konteynerleri

Konteyner evler, yaratıcı ama uygun fiyatlı bir ev inşa etmek söz konusu olduğunda özellikle popülerdir. Tüm bunların en iyi yanı, uygun maliyetli bir fiyata çeşitli görüntüler elde edebilmenizdir.

5. Geri dönüştürülmüş kereste

Odunları ateşe atmadan önce bir dakika durun; eski kereste gibi ucuz inşaat malzemeleri, gerçekten göz alıcı bir görünüm yaratmanıza ve gerçekte olduklarından çok daha pahalı görünmesine yardımcı olabilir.

6. Oluklu demir

Ucuz mu? İyi görünümlü mü? Her türlü hava koşuluna uygun mu? Evet, endüstriyel tarzın giderek daha popüler hale gelmesi, oluklu demiri güzel ve ucuz yapı malzemeleri listesine koymanın bir başka argümanıdır.

7. Bambu

Kullanımı çok kolay olan bu doğal malzeme, yüzyıllardır evlerin yapımında yardımcı olmuştur. Buna göre bugün hala harika bir yapı malzemesidir.

8. Endüstriyel demir

Demir kirişler son zamanlarda daha popüler hale geldi çünkü sadece ucuza inşa etmenize izin vermekle kalmıyor, aynı zamanda etkileyici bir ev için sağlam bir yapı ve mükemmel bir çerçeve oluşturuyorlar.

9. Geleneksel kırmızı tuğla

Bu kadar çok tuğla binanın var olmasının bir nedeni var; tuğla gerçekten işe yarayan bir malzeme! Ve konu güzelliğe gelince, tuğlanın popüler, güvenilir ve uygun fiyatlı yapı malzemelerinden biri olmaya devam ettiğine şüphe yok.

10. Saman

Düzgün hazırlanmış samandan yapılmış bir çatı kesinlikle masal diyarına ait değildir. Samandan yapılmış çatının saf estetiği kesinlikle yenilmez!

11. Doğal taş

Taştan bir ev inşa etmek çok pahalı olabilir. Ancak evinizi taştan inşa ederseniz, aslında yalnızca kazı masrafını ödemeniz gerekir; az parayla inanılmaz bir değer!

12. Taze beton

Sağlam, ucuz ve yadsınamaz bir ham çekiciliğe sahip olan beton, dünya çapında birçok mimar ve inşaat şirketi için bir numaralı uygun fiyatlı yapı malzemesidir.

Betonu sever misin? Daha sonra betonun iç mekanlarda nasıl kullanılabileceğine bir göz atın.

2024-05-09T10:09:24Z dg43tfdfdgfd