MEL B SPICE GIRLS'üN DüğüNüNE DAVET EDILDIğINI DOğRULADı!

Mel B, ALL Spice Girls'ün düğününe davet edildiği yönündeki iddiaları doğruladı.

The Sun'ın, Scary Spice ile grup arkadaşı Geri Horner arasında hafta sonu Victoria Beckham'ın 50. doğum günü partisi için yeniden bir araya geldiklerinde gerginlik yaşandığını iddia eden bir raporunun ardından Mel, 51 yaşındaki Geri'nin Posh, Melanie C. 50, (Sportif) ve 48 yaşındaki Emma Bunton (Bebek), nişanlısı Rory McPhee ile yaklaşan düğünlerine hazırlanıyor. Daha önce iki kez evlenen 48 yaşındaki şarkıcı, Attitude dergisine şunları söyledi:

"Elbette bütün kızlar davet edilecek. Leopar desenli olacak!"

Mel, muhteşem düğün mekanları hakkında şunları söyledi:

"Aziz Paul Katedrali, evrak işlerini tamamlayıp son onayı aldıktan sonra orada evlenebileceğimiz konusunda anlaştı. Daha önce iki kez evlendiyseniz, piskopos ve dekanla görüşmeli ve neden evlenmek istediğinizi açıklamalısınız. Bana birkaç randevu verildi ama henüz hiçbirine evet demedik. Sadece 30 her yıl çiftler orada evleniyor, yani bu oldukça önemli bir şey."

Mel yakın zamanda Geri'nin 51 yaşında olduğuna inanmadığını ve yaşı hakkında yalan söylediğini itiraf etmişti. Realite yıldızı, grup tura çıktığında grup arkadaşının pasaportunu her zaman koruduğunu, böylece kimsenin gerçekte kaç yaşında olduğunu öğrenmeyeceğini iddia ederek insanları yaşlarına "kucaklamaya" çağırdı. Olivia Attwood'un 'So Wrong It's Right' podcast'ine katılan Mel, bir kişinin yaşı hakkında yalan söylemesinin "yanlış" olduğu konusunda ısrar etti. Ev sahibi cevap verdi:

"Geçen gün annem buradaydı ve dedi ki, Ah hayır, bu doğru, çünkü onun kaç yaşında olduğunu bile bilmiyorum."

Mel şöyle dedi:

"Hayır, kimse Geri'nin kaç yaşında olduğunu bilmiyor. Kimse onun pasaportunu görmedi. Yani dünyayı dolaştığımızı biliyorum ama hâlâ kaç yaşında olduğunu bilmiyorum. Eh, 50. yaş gününü kutladığını iddia ediyor ama ben ona inanmıyorum."

2024-04-23T17:01:47Z dg43tfdfdgfd