SAHNEDEKI HADISE'DEN çOK FARKLı

Ve bu Hadise inanılmaz güzel. Bu tarz Hadise'ye o kadar yakışıyor ki, şov kısmından çıkınca günlük hayattaki tarzı açıkçası sahneden bin kat daha iyi. Bu lacivert pantolon ceket ile de çok sade ve şık olmayı başarmış.

KÖTÜ AMA

Gökçe Bahadır'ı çok beğenen biri olarak bu mavi tonu ve takımı maalesef olmamış. Hem bu tarz ve renk Gökçe Bahadır'a olmamış. Üzerindeki takım keşke denim kumaştan olsaydı o zaman belki beğenirdik bile.

CEYLAN GÜZELLİĞİ

Ceylan Çapa, öyle güzel ki hiç değişmeyen ve doğallığı ile her zaman fark yaratan güzellerden. Üzerindeki siyah kombini herhangi biri asla bu kadar iyi taşıyamaz ve olmazdı. Bizden bir nazar boncuğu kendisine...

BU DA GİYİLİR Mİ DEDİĞİMİZ HER TARZ ONDA!

Yıldız Tilbe; beğenirsiniz beğenmezsiniz, bu da giyilir mi dediğimiz her şeyi giymesine rağmen gözümüz o kadar alıştı ki artık eleştiremiyoruz bile. Yıldız giyince oluyor işte. Yoksa bu üzerindeki hiç bir parçanın oluru yok moda dilinde.

HAVASI VAR

Melis Sezen; kendine has bir güzelliği ve havası var. O yüzden de ne giyerse giysin iyi taşıyor. Bej takım içi mavi büstiyer tercihiyle de sıradan bir tarzı bile güzelleştirmiş.

KULAĞINDAKİ KÜPE Mİ?

Pelin Karahan'ın pembe pantolon ve yelek tercihi hadi tamam peki o ayakkabılar olmuş mu? Bir de o kulağındaki beyaz küpeler nedir? Açıkçası çok net olmamış olmamış.

2024-05-03T05:46:13Z dg43tfdfdgfd