TINDER 'TARIHIMI PAYLAş' öZELLIğI GETIRDI

Tinder, randevularını arkadaşları ve aileleriyle paylaşmalarına olanak tanıyan yeni bir özellikle kullanıcı güvenliğini artırdı. 'Tarihimi Paylaş', buluşacakları kişinin konumunu, saatini, tarihini ve fotoğrafını içeren bir bağlantının gönderildiğini görür. Flört uygulaması bir anket gerçekleştirdi ve 30 yaşın altındaki kullanıcıların yüzde 51'inin yakın arkadaşlarına randevularının ayrıntılarını zaten bildirdiğini ortaya çıkardı. Tinder'ın CMO'su Melissa Hobley şunları söyledi:

"Arkadaşlarla ve aileyle planların tartışılması, köklü bir buluşmadır Randevumu Paylaş ritüeli bu temel bilgi paylaşımını kolaylaştırıyor, böylece bekarlar ne giyeceklerine karar vermekten konuşma konularını hazırlamaya kadar doğrudan heyecan verici kısma geçebilirler."

Her tarihe ilişkin bilgiler 30 gün önceden oluşturulabilir. Önümüzdeki aylarda Hindistan, ABD, İngiltere, Avustralya, Kanada, Singapur, İrlanda, Almanya, Fransa, İspanya, Japonya, Brezilya, İsviçre, Meksika, Hollanda, İtalya, Güney Kore, Vietnam ve Tayland'da kullanıma sunulacak. Uygulama daha önce, birisini çevrimiçi bir ilişkiye çekmek için sahte resimler ve bilgiler kullanan kişilere verilen ad olan yayın avcılığına karşı mücadele için yeni kimlik doğrulama araçları eklemişti. Tinder, kullanıcıları gerçek zamanlı olarak selfie çekmeye teşvik eden bir algoritma ve insan yardımı kullanarak kullanıcıların fotoğraflara benzediğini doğrulayan bir Fotoğraf Doğrulama özelliğini zaten tanıtmıştı. Kullanıcıların randevu sırasında yetkilileri uyarması gerekmesi durumunda panik butonu da dahil olmak üzere diğer güvenlik özelliklerinin yanı sıra piyasaya sürüldü.

2024-04-23T05:03:57Z dg43tfdfdgfd