ÇELIK YELEKLI AILE KATLIAMı

Mert Furkan Şenol, kendisini evden atmakla tehdit ettiğini öne sürdüğü anne ve üvey babasını öldürdü. Şenol'un, olaydan önce silah ve çelik yelek aldığı ortaya çıktı.

Kütahya'da, Mert Furkan Şenol (19) isimli genç, polise üvey babası Ünal Koçer (53) ile annesi Sevgi Koçer'i (48) vurduğu ihbarında bulundu. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri daire kapısı kilitli olduğundan kapıyı koçbaşı ile kırıp içeri girdi. Ekipler Koçer çiftinin ateşli silahla öldürüldüğü tespit etti. Mert Furkan Şenol da gözaltına alındı.

TÜFEĞİ SAKLAMIŞLAR

Mert Furkan Şenol'un polise verdiği ifadesinde, 'Uzun süredir annem ve üvey babam beni evden atmak ve öldürmek üzerine tehdit ediyordu. Bende kendimi korumak için internetten tabanca ve çelik yelek sipariş edip aldım' dedi. Şenol ayrıca evde annesine ait av tüfeği olduğunu ancak kendisinden korktukları için kurma kolunu çıkartıp sakladıklarını, kurma kolunu da temin ettiğini ifade etti.

TARTIŞIP DEHŞET SAÇTI

Şenol ifadesinde, annesinin cinsel sapkınlığı olduğunu belirtip, 'Telefonunda üvey babamla birlikte müstehcen video ve fotoğrafları görünce çok rahatsız oldum. Yemek masasında tartıştık. Beni evden kovdular ve sonra çelik yeleği üzerime giyip anneme ve üvey babama pompalı tüfekle ateş ettim. Tüfeğin kartuşu bitince üvey babamı belimdeki tabancayla öldürdüm' dediği öğrenildi. Evde ele geçirilen silahlarda yapılan incelemesinde ise sadece katil zanlısı Mert Furkan Şenol'un parmak izleri tespit edildi. #9687; DHA

2024-07-03T10:55:04Z dg43tfdfdgfd